Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért utálják sok helyen...

Miért utálják sok helyen Európában a magyarokat, ugyanis több helyen láttam kiírva külföldön hogy "magyarokat nem szolgálunk ki"?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 24. 08:47
1 2 3
 21/25 felkelhetetle ***** válasza:

20

A kérdésedre válaszolva, nem, nem számitanak államcsődnek az általad felhozott dolgok.

Az államcsőd az államfizetŵsképtelenségét jelenti.

Nagyon durva, hogy nem veszed észre, hogy hülyét csinálsz magadból, pontosabban az általad szimpatizált politikai oldal használ ki téged és csinál belőled hülyét. :))

De én csak bíztatni tudlak, csináljátok csak azt mint eddig, majdcsak eléritek már, hogy dinasztiauralom legyen ebben az országban. :D

Szeretünk titeket, csak ne változzatok meg. :D

2023. máj. 1. 11:32
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
Örülj utolsó, te már soha se fogsz felébredni az álomvilágból.
2023. máj. 1. 11:53
 23/25 felkelhetetle ***** válasza:

23

Annak inkább ti örüljetek, ha mi felébredünk, ti keresztbe lesztek húzva. :)

2023. máj. 1. 12:07
 24/25 anonim ***** válasza:
41%

Ki az a ti meg mi? Mi ez a többes szám?

"Nyertünk" te nem nyertél semmit. 🙃

Olvasgasd inkább az igénytelen, retardált origót meg a vadpatkányokat.

Azoknak is olyan tévképzetei vannak mint neked :)

2023. máj. 1. 12:17
 25/25 felkelhetetle ***** válasza:

24

Nem olvasom ezeket a médiumokat mert okádék propagandát folytatnak illetve az irási stilusukat egy általános iskolás is nevetve fölülmúlja.

Amúgy én éppenséggel nyertem a Fidesszel meg te is csak nem vagy képes felmérni, hogy mik az érdekeid. :)

2023. máj. 1. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!