Az ukránok mire fel utálják ennyire a magyarokat?
1945 előtt nem is élt ukrán magyar területen, mert Kárpátalja Csehszlovákiához tartozott (érdekes módon a szlovákokkal meg a legnagyobb cimbik.)
45 után, a szovjet Kárpátalján se hiszem, hogy magyar bandák grasszáltak volna ukrán nőket erőszakolva meg házakat felgyújtva.
Most meg turul szobor folyamatos rongálása mióta 2003-ban felépült, beregszászi ukrán nácik ciánt akartak önteni a magyarok vizébe, ukrán fiatalok járkálnak pillangókéssel, boxerrel magyarokra vadászva, de minek? Mit ártottunk nekik?
2014 óta csak betesz a magyar kormány Ukrajnának. Most pedig az oroszoknak drukkol a Fidesz, a külügyminiszterünk pedig konkrétan Oroszország, külföldieknek adható legmagasabb kitüntetésével rendelkezik.
A kormányunk munkája sajnos kihat a magyarok megítélésére.
#9.: Nem kéne senki pártjára állni, mert az oroszok sokat ártottak, az ukránok meg sokat ártanak a magyarságnak.
És mint írtam, megvolt már az ukránokban a háború előtt is a magyargyűlölet, ahogy a többi környező területbitorlóban is.
Értem, hogy az Orbán-kormányt ekézed, de ehhez nem kellene a határon túli, köztük a kárpátaljai magyarságot feláldozni.
#8 de azóta erősödött meg, jogosan.
Egyébként én magyarként is undorodom kicsit a saját népemtől, olyan szimpatikus jellemzőkkel rendelkezik mint: áldozatszerep, arrogancia, kiválasztottsági, felsőbbrendűségi tudat. Közben pedig csak egy bal🍆, kádárista, életképtelen, elmaradott, posztkomcsi posvány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!