Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért utálják sok helyen...

Miért utálják sok helyen Európában a magyarokat, ugyanis több helyen láttam kiírva külföldön hogy "magyarokat nem szolgálunk ki"?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 24. 08:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
96%

Németországban és Ausztriában?

Hazudsz, kérdező!

Ez diszkrimináció lenne, ahhoz hasonlóan, mintha azt írnák ki, hogy cigányokat vagy zsidókat vagy arab migránsokat nem szolgálnak ki. Ez abszolút tilos az EU-ban (nálunk is). A különbség az, hogy ott föl sem merül ilyen senkiben.

Mellesleg, ha valaki akár csak tört németséggel beszél a boltoshoz vagy pincérhez, az honnan találja ki, hogy az illető magyar? És nem mondjuk francia vagy spanyol vagy cseh, szlovák, lengyel, román stb.????

Sok sebből vérzik ez a kamu!

Máskor hihetőbbet hazudozzál!

2023. ápr. 24. 09:02
 12/25 anonim ***** válasza:
97%

#12 vagyok.

Még annyit, hogy egyszer Ausztriában, a Fertő tó mellett egy falusi étteremben ültünk egy magyar ismerősömmel. Az étlap fölött magyarul beszéltünk, a pincér meghallotta, és átváltott magyarra, mivelhogy ő is magyar volt, Magyarországról járt át oda dolgozni.

Szóval annyira utálják ott a magyarokat, hogy fölveszik őket dolgozni...

Ja, és az osztrákok meg átjárnak Magyarországra fogorvoshoz, kozmetikushoz, szépészeti beavatkozásokra. Nyilván ez is csak az utálatukat mutatja.

2023. ápr. 24. 09:05
 13/25 felkelhetetle ***** válasza:
93%

Én inkább azt tapasztalom, hoy kifejezetten szeretnek minket és érdeklődnek a kúltúránk iránt. :)

Biztos csak szerencsém volt eddigi életem során... biztos...

Azért örömmel látom a válaszokból, hogy az eberek már nem ülnek fel a provokációnak.

2023. ápr. 25. 05:09
 14/25 anonim ***** válasza:
80%

Laza 20 éve kamionozok, de ilyet kiírva még sehol nem láttam...

Szerintem többet ne igyál gyógyszerre kedves kérdező XD

2023. ápr. 25. 10:42
 15/25 anonim ***** válasza:
10%

Azért van valami igaza a kérdezőnek.

Magyarország reputációja nagyon rossz mindenütt, Orbán putyinista politikája következtében.

Az egyes embereknél nem hiszem, hogy ez lecsapódik, de van mit szégyenkeznünk a miniszterelnökünk miatt.

2023. máj. 1. 08:44
 16/25 felkelhetetle ***** válasza:
29%

15

De ezt csak ti mondjátok, hogy ez Putyinbarát politika, csak Orbán politikai riválisai állítják ezt...

Ma már pl az osztrákok és a franciák, csehek... is a mi álláspontunkat képviselik, rájuk már érdekes mód nem mondják ezt.

Csak a libsi média mossa az agyatokat azzal, hogy egyedül vagyunk az álláspontunkkal. :)

2023. máj. 1. 08:52
 17/25 anonim ***** válasza:
35%

#16 neked meg az orbán propaganda koszolja a pici agyadat.

"mi álláspontunkat képviselik"

Magyarországot lassan kilökik az eu-ból. Az orbánod kezébe pénzt már nem adnak, mert ellopja.

Magyarország európa szégyene.

2023. máj. 1. 09:36
 18/25 anonim ***** válasza:

Én nem láttam ilyet sehol , pedig éltem Kanadában és most Angliában 15 éve..

Anno hallottam , hogy voltak Auszttiában kiírások , hogy : “magyar, ne lopj!” , de én magam nem láttam a saját szememmel, szóval akár lehet hazugság is!

2023. máj. 1. 10:28
 19/25 felkelhetetle ***** válasza:
36%

17

Nem, nem lökik ki az Euból meg sehonnan Magyarországot, ha akarnának ilyet tenni sem lehetne, hiszen ezt a szabályok nem teszik lehetővé, tessék kevesebb 444, telex (meg még kitudja miket szoktatatok olvasni) olvasni és nem fogtok olyan dolgokat állitani, amit még egy agyhalott is megtudna cáfolni.

Ti már 13 éve vízionáltok összeomlást, államcsődöt, apokalipszist, ezek a dolgok valmiért nem jöttek el. Ezt figyelembe véve bíztos, hogy nem a ti agyatokat mossák ezerrel? :D

2023. máj. 1. 11:08
 20/25 anonim ***** válasza:
32%

Ti már 13 éve vízionáltok összeomlást, államcsődöt"

Mármint a rekord infláció, rohadó eü, lázadó tanárok stb. nem államcsőd? Egy diktatúrában nem.

Egy fideszpatkánynak én nem magyarázkodok.

2023. máj. 1. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!