Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha még mindig Donald Trump...

Ha még mindig Donald Trump lenne az amerikai elnök, akkor hogyan alakulna az orosz- ukrán háború? Egyáltalán kirobbant volna?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 15. 15:53
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
5%

Magyar jobberek: Senki nem szóljon bele egy ország belügyeibe!

*Oroszország lerohanja Ukrajnát a belügyei miatt*

Magyar jobberek: Putyin nem csinált semmi rosszat, toljad neki tesó #háborús foteltények #amerikai bábkormány #disznófejű nagyurak(csak baloldaliak persze)

2023. ápr. 15. 20:23
 32/51 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%
Ukrajna az 2014 óta háborús ország, ha nem vennéd észre, jó reggelt. Nem 2022. február 24-én kezdődött az egész.
2023. ápr. 15. 20:36
 33/51 anonim ***** válasza:
73%
Ez a négypipás egy ukrán propagandista aki bevallotta már, hogy Amerikából is kap gázsit.
2023. ápr. 16. 02:25
 34/51 Jeffrey Spender ***** válasza:
30%
Sok négypipás van itt, aki ukrán propit tol, a nevét lerejtve.
2023. ápr. 16. 12:47
 35/51 anonim ***** válasza:
0%
Nagy poén amikor propagandáról beszélnek olyanok, akik szintén propagandát hánynak vissza egyéni véleményként és nem veszik észre, hogy pont olyan szánalmasak mint akiket szánalmasnak gondolnak. XDDDD Biden nekem se fizet ezért eleget szerintem, lehet átkéne mennem az oroszokhoz. Ott "hadsereg fejlesztés" címen lehet én is kaptam volna Cipruson villát.
2023. ápr. 16. 13:17
 36/51 Jeffrey Spender ***** válasza:
30%

Mi itt a propaganda ?

Azt ti írogatjátok.

Az, hogy azt írogatjátok, hogy Ukrajna egy virágzó és rohamléptekkel haladó demokrácia, és ezért megharagudtak rájuk a csúnya oroszok, és lerohanták őket, az címeres hülyeség.

Az Euromajdan belpolitikai válság volt, ami fekete - fehér polgárháborúvá és befagyott konfliktussá fejlődött.

Én Ukrajnát nem nevezném liberális társadalomnak, mint ahogy egyesek bizonygatják, talán itt lehet a probléma.

2023. ápr. 16. 13:29
 37/51 anonim ***** válasza:
37%

Oké, címeres baromság, frankó. Mondjuk ebből nem tudom hogy következik akkor, hogy akkor rohanjuk le az országot és bombázzuk rommá a nagyjából semmiről nem tehető civil lakosságot.

Majd holnap jön az EU is biztonsági kockázatokra hivatkozva Magyarország kapcsán, hogy az orosz/kínai kapcsolataink ebben a háborús időszakban jelentős veszélyt jelentenek a szövetségre nézve, és egy különleges katonai hadművelettel megszállják az országot az itt élő más EU-s polgárok védelmére hivatkozna. Még akár legális jogkört is teremtenek erre gyorsan aznap, ahogy az itthoni politika is általában működik. Nagyjából ugyanúgy lenne aki erre tapsolna, hozná a magyar nácikról hozó cikkeket hogy Orbán így Orbán úgy és lenne persze aki habzó szájjal védené.

Amerika dögöljön meg mert pénzt küld a "baloldalnak", de ha a szomszédban fos a politika, persze, azt le is lehet rohanni. Tök logikus.

2023. ápr. 16. 14:45
 38/51 Jeffrey Spender ***** válasza:
30%

Polgárháborúba süllyedt országnál kinek van joga / nincs joga beavatkozásra ?

Ha kérdeznék az egyszerű oroszt, vagy ukránt, ő biztos nem akarná a háborút. De Putyin, Porosenkó, Zelenszkij, és Obamáék, mert Obama alatt kezdődött az egész, mindegyik nagyon akarta, egyformán bűnösök.

2023. ápr. 16. 14:57
 39/51 anonim ***** válasza:
100%
2# ja egy kis dolgot felejtesz ki hogy a drága ukik telibe fosva az emberi/kisebbségi jogokat lehetetlenítették és bántalmazták a létező összes területükön élő kisebbséget amit az oroszok 20 éven át tűrtek. a nato terjeszkedése és fegyverek telepítése az orosz határ közelébe se segítettek de kuba miatt persze nyíghattak a jenkik senki nem ellenkezett de ha az oroszok teszik ugyan ezt az főbem járó bűn.
2023. ápr. 16. 18:18
 40/51 anonim ***** válasza:
62%

„a nato terjeszkedése és fegyverek telepítése az orosz határ közelébe se segítettek”

Jajaja, szemét NATO "terjeszkedett", mert ugye pld a balti államok teljesen alaptalanul tartottak attól hogy egyszer majd jön egy posztszovjet traumás Putler aki az orosz kisebbség megvédése ürügyén habozás nélkül tankokat küld rájuk, LOOOOOOOOOOOL

2023. ápr. 16. 19:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!