Én vagyok az egyetlen aki egyáltalán nem kedveli az Egyesült Államokat!?
Figyelt kérdés
Szerintem egy borzalmasan kétszínű ország! Idézem: "ez egy szabad ország", ja, de ha rossz fát teszel a tűzre, akkor vagy meghalsz, vagy takarodsz egy másik országba! Ráadásul mindent érdekek miatt csinálnak, ha nem kapnának pénzt egyik országtól, nem segítenek nekik(ezért nem segítettek soha Magyarországnak)! Ők a legbékepártibb ország, ahoz képest ők állítják elő a legtöbb fegyvert, és azért bevonulnak háborút csinálni! Nemzeti ételük a Hamburger, hogy lehetne már, max. akkor ha az indiánok találták volna fel, meg aztán nagyon büszkék lehetnek rá, h konkrétan egy gyorskaja a nemzei ételük! Mindenbe különcködni akarnak, ami engem nagyon irritál!Úgyhogy szerintem elrontották az emberiséget(egészségtelen ételek, béna zenék, stb.)!! Ez egy egyéni vélemény, ha valaki egyetért írja meg a véleményét, aki nem, az pedig ne sértegessen, köszönöm!2022. szept. 3. 12:07
2/15 anonim válasza:
Nem. Minden Magyarországi amerikai állampolgár kedveli kicsit. A liberális nerdek egyenesen imádják
3/15 anonim válasza:
A világ nagyobbik része így érez.
4/15 anonim válasza:
A világ kb 70%a nemm kedveli őket
5/15 anonim válasza:
Szerintem te nem éltél még a rendszerváltás előtt.
6/15 anonim válasza:
"de ha rossz fát teszel a tűzre, akkor vagy meghalsz, vagy takarodsz egy másik országba"
Na ja, ó de a szovjetek, meg a szovjet tízemeletesek ablakai, olyan rejtélyesek. Milyen kár lenne ha valaki aki kritizálja a rendszert véletlenül kiesne onnan....
7/15 anonim válasza:
Fiatalabb koromban még tetszett az USA eletérzés, a jó zenék stb. Ugy ez kb a felszín. Akkor még nem értettem a dolgokat annyira. Mostanra teljesen megfordult a világnézetem. Már nem tetszik amit az USA csinál a világban.
8/15 anonim válasza:
Putyin sem kedveli, már van egy lelki társad.
9/15 anonim válasza:
Te kevered egy ország teljes lakosságát és annak vezetőit. Kik azok az "Ők"? Jonny Texasból vagy Kimberly bronxból?
10/15 anonim válasza:
Nagy orszagok viselkedése sokaknak nem tetszhet. Habar havalasztani kellene Oroszország, Kína és az USA között akkor biztos, hogy inkább az USA-ban élnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!