Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Én vagyok az egyetlen aki...

Én vagyok az egyetlen aki egyáltalán nem kedveli az Egyesült Államokat!?

Figyelt kérdés
Szerintem egy borzalmasan kétszínű ország! Idézem: "ez egy szabad ország", ja, de ha rossz fát teszel a tűzre, akkor vagy meghalsz, vagy takarodsz egy másik országba! Ráadásul mindent érdekek miatt csinálnak, ha nem kapnának pénzt egyik országtól, nem segítenek nekik(ezért nem segítettek soha Magyarországnak)! Ők a legbékepártibb ország, ahoz képest ők állítják elő a legtöbb fegyvert, és azért bevonulnak háborút csinálni! Nemzeti ételük a Hamburger, hogy lehetne már, max. akkor ha az indiánok találták volna fel, meg aztán nagyon büszkék lehetnek rá, h konkrétan egy gyorskaja a nemzei ételük! Mindenbe különcködni akarnak, ami engem nagyon irritál!Úgyhogy szerintem elrontották az emberiséget(egészségtelen ételek, béna zenék, stb.)!! Ez egy egyéni vélemény, ha valaki egyetért írja meg a véleményét, aki nem, az pedig ne sértegessen, köszönöm!

2022. szept. 3. 12:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az Amerikai Egybesült Állatokat nem kedvelem. Az angolt nemzetközi nyelvként tanulom, vannak is hiányosságaim a kultúra területén.
2022. szept. 3. 22:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Sok olyan ember van mint te aki azt mondja hogy utalja USA-t de leszopna sajat magat ha kint elhetne.

Irigyseg...

2022. szept. 6. 03:01
 13/15 MDaniel98 ***** válasza:
Biztos, hogy nem vagy ezzel a nézeteddel
2022. szept. 6. 12:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Voltál már az USA-ban?:)

Bár nem is tudom, hogy ilyen buta kérdésre miért válaszolok.

Én voltam, nem is rég. Életem legfantasztikusabb élménye. Az emberek nyitottak, kedvesek, közvetlenek, érdeklődőek, kíváncsiak és bizonyos értelemben (!!) nagyon nem felszínesek.

Tökéletes hely lenne? Nem! Nagyon sok számunkra furcsa, logikátlan dolog van ott (pl bárkinek lehet fegyvere, de 20 évesen még az emberek nem ihatnak meg egy pohár sört és sorolhatnám), de heló hol nincs ilyen?

Ha a politikára célzol, akkor el kell szomorítsalak, az itt se jobb. A politikai döntéseket nem a közember hozza és többnyire a politikusok érdekekkel vezérelt (sokszor önös érdekekkel) emberek akik nem a "józan paraszti ész" szerint cselekednek.

Sok barátom lett kint, abszolút bele tudtam kóstolni az ottani kultúrába. Csodálatos embereket ismertem meg. Nem a folytonos rosszindulat és nyavalygás.

Az, hogy milyen a politika, azt meg is tudják, hogy problémás. Mármint az USA politikája.

De itthon nem az? De.

Nagyon érdekes hely. Nem tökéletes de bizonyos értelemben nagyon felszabadító.

Szóval ha véleményt formálsz, amihez persze jogod van, legalább tapasztalj hozzá, találkozz helyiekkel ha tudsz, ismerj meg helyi szokásokat, embereket, kultúrát, beszelgess velük a világról, róluk, rólunk stb. és az alapján tedd.

Ne a média, meg az internet vezéreljen.

Persze erre sokaknak nincs lehetősége, de butaság véleményt formálni, sőt ítelkezni, úgy hogy azt se tudod miről beszélsz. Ez mindenre igaz.

2022. szept. 9. 17:51
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Amerikai emberek ugyanúgy áldozatai az imperialista politikának.
2022. szept. 10. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!