Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A putyini szovjet-oroszország...

A putyini szovjet-oroszország propagandájában főleg 2014 óta többször felbukkant az a nézet miszerint az 1956-os magyar forradalmat is a "hanyatló nyugat" szervezte. A mélyjobbos, nemzethy fideszes elvtársak mit gondolnak erről?

Figyelt kérdés

[link]

Beszélnék a szintén "hanyatló nyugat" által kirobbantott prágai forradalomról, és csau levadászásárópl is.

Ugye hogy le kellett volna tenniük a fegyvert a brüsszelita lövöldöző csürhének 1956-ban, és nem kellett volna a medve bajszát húzogatni?

2023. márc. 17. 11:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Én értem, hogy ti szeretitek magatokat mindentől függetleníteni, és semmiért nem felelősséget vállalni, de újra mondom: A világ bizony változik (már a fejlődőképes része)...
2023. márc. 17. 13:16
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Nos, ha a mi vére forradalmunk egy CIA akció volt (ráadásul sikertelen), akkor biztos, hogy jó, ha a mai baloldal az amcsik seggébe bújik?
2023. márc. 17. 13:17
 13/24 anonim ***** válasza:
93%

[ma 13:16]: "Én értem, hogy ti szeretitek magatokat mindentől függetleníteni, és semmiért nem felelősséget vállalni (...)"

- Ennek semmi köze nincs ahhoz, amit írtam. Miért nem egy Petőfi-verset gépeltél be?

"(...) A világ bizony változik (már a fejlődőképes része)..."

- Jók ezek a semmihez nem köthető bölcsességek, aminek rohadtul nincs köze ahhoz, ami korábban elhangzott. Az nevet, aki utoljára nevet. Többet ésszel, mint erővel. Nem mind arany, ami fénylik.

2023. márc. 17. 14:13
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

[ma 13:17]: "Nos, ha a mi vére forradalmunk egy CIA akció volt (ráadásul sikertelen) (...)"

- Szerinted a mi forradalmunk CIA akció volt? Elhiszed az orosz történetírás ezen részét, vagy nem?

2023. márc. 17. 14:15
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

ma 14:15

A balosok ma elhiszik, holnap, ha kell hirdetni kezdik. Nem nagyon van jelentősége, hogy az értelmesen gondolkodók mit hisznek el vagy tudnak.

Nos a fejlődőképes részbe az itt válaszolók jelentős része nem tartozik bele. Ennyire egyszerű a feladvány. Szívesen a megfejtést :)

2023. márc. 17. 14:34
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

[ma 14:34]: Engem az érdekel, hogy te elhiszed-e. Miután olyan nagy arccal tolod, hogy én nem vállalok felelősséget, te tudsz-e egyáltalán véleményt felvállalni? Szóba került itt annyi minden, elmondod, hogy milyenek a balosok, a történelmet nem tudják, akármi. Arról miért csak ködösítesz, hogy szerinted '56 CIA akció volt-e?

Mellesleg nem vagyok balos, de ez teljesen irreleváns. Sőt, bár nem támogatom ezeket a skatulyákat, azt hiszem, több konkrét kérdésben vagyok jobbos, mint balos. Persze nálam nem az a jobboldaliság, hogy ájlávputyin és fújlmbtq. Nálam a jobboldaliság az, hogy a társadalomban kialakult hierarchiák egy jelentős részét a társadalomra nézve hasznosnak tartom. Hogy szerintem - bármit is mondjon Orbán - nem "az embereknek" kell megmondaniuk, hogy mit kutassanak az akadémián, mert "az emberek" nem tudnak lófüttyöt se a tudományról. Nálam az a jobboldaliság, hogy én kötelezővé tettem volna a koronavírus elleni védőoltást. De még egyszer, ez teljesen irreleváns. Csak azért mesélem ezt el neked, hogy tudd, meg se kell erőltetnem magam, hogy az összes balosokilyenek, liberálisokolyanok, wokeokmegamolyanok sértést ne vegyem fel, már amikor olvasom, úgy dolgozza fel az agyam, hogy "na, ezt se nekem címezték". Még ha dicsérnéd őket, és akarnám, se tudnám magamra venni, annyira nem vagyok abba a táborba való. De a te táborodba se vagyok való, mert tudom, hogy a te jobboldaliságod mit jelent (alt-right, ahol a jobboldaliság fokmérője az, hogy ki mennyire ellenszenvez a woke-kal), és azzal se tudok közösséget érezni.

2023. márc. 17. 15:46
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

ma 15:46

Barátom, amit leírsz, az úgy szánalmas, ahogy van.

1.) ki mondta hogy én jobbos vagyok? A te értékítéleted fontos lehet mondjuk a családodban, de úgy a nagyvilágot (benne engem is), hidd el, nem rengeti meg.

2) nem veszed magadra, de reagálsz. Kissé önmeghasonlott állapot, de te tudod.

3) Az én véleményem arról, hogy '56 CIA akció volt az, hogy ez kb. az elmúlt pár év szellemi tévedése. Nem tudom ki akar ezzel megvezetni kit, de ha a balosok elhiszik - bár tudom, ők nem annyira magyarok se - akkor haragudni kell az amcsikra.

Nos ebben azért hasonszőrű vagy a balosokhoz, ők is úgy "aggódnak" Magyarországért, hogy nekik az, hogy Magyar nem jelent semmit.

Hogy magadat melyik táborba sorolod? hát...én magamat az atomtudósok közé. Pont ez a te típusod a legértéktelenebb a ne vagyok se ilyen se olyan, de másokról merek (alapvetően ostoba) véleményt megfogalmazni.

Amúgy csak mondom kispajtás, ha valamit nem értesz elsőre, nem biztos, hogy ködösítés van. Lehet gondolkodni kellene.

2023. márc. 17. 16:14
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

[ma 16:14]: "Pont ez a te típusod a legértéktelenebb (...)"

- Nézd el nekem, nem lehet mindenki olyan értékes, mint te, hogy faltól falig balosozik. :D

2023. márc. 17. 16:47
 19/24 A kérdező kommentje:

#6 nem kell itt agymosás, a szovjet=orosz. A mai oroszországnak nevezett szovjetunió, nem csak gyakorlatilag jogutód, hanem szellemileg, és működésben is. A partfőtitkár-diktátor is hasonlóképpen KGB ügynök, ahogy régen is a titkosszolgálat törtetői közül került ki.

Emellett a rajongótáboruk is átfedésben van, itt Magyarországon is a boldog békeidőkre ácsingózó, istentelen, elvtelen, erkölcstelen, tájékozatlan, tanulatlan, "nem vagyunk mi, ott az ellenség" logikájú emberek a szovjetúnió, aka orosz föderáció "pompomlányai", akik a rendszerváltásnál mivel a balosnak cimkézett komcsi uralom beégett, a tulkompenzálásból fakadóan pont az ellenkező oldalnak kezdték el hirdetni magukat, és mindenki mást a beégett oldalúnak cimkéznek.

Ez vagy te, és az elvtársaid, pedig kilóg a vöröscsillag a zsebetekből.

2023. márc. 17. 17:13
 20/24 anonim ***** válasza:
66%

[ma 17:13]: "A mai oroszországnak nevezett szovjetunió, nem csak gyakorlatilag jogutód, hanem szellemileg, és működésben is."

- Ja. De valamiért divat lett adni a hülyét. Ha valaki rámutat, akkor a még hülyébbet. Ha kell, meghosszabbítani Bicskéig.

2023. márc. 17. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!