Az osztrák emberek többségének mi a véleménye a magyarokról?
Szomszédok vagyunk, illetve számos magyar ember dolgozik Ausztriában. Tehát ismernek minket.
Az osztrákok általában mit gondolnak a magyar vendégmunkásokról, az ott letelepültekről, illetve úgy általában a magyar politikai helyzetről, illetve az országról?
Hogy tudsz így nyilatkoznia saját hazádról?
Én is elképesztően rühellem a jelenlegi kormányt, és ezt a folyamatos árral szembemenő, utálkozó, gyűlöletkeltő, populista politikát és azt, hogy milyen negatív színben tüntet ez fel minket más nemzetek népei előtt.
DE! sohasem lennék ilyeneket kijelenteni, hogy mi vagyunk a legelmaradottabb nép, meg hasonlók.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, én úgy érzem, hogy az osztrákok lenéznek minket. Nem lehet máshogy szépíteni.
10-es vagyok.
Köszönöm, de nem kérek több agresszív, helyesírási hibáktól hemzsegő primitív levelet.
Fenyegetőzés helyett ajánlom a tanulást, esetleg boxzsák vásárlását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!