Roman Kosztomarov poltikai áldozat? Vagy tényleg ennyire béna az Osztrák egészségügy?
"Két lába után mindkét kezét is amputálni kellett az olimpiai bajnok jégtáncosnak"
lol
Most komolyan egy eset után ítéled meg a teljes osztrák egészségügyet? Magyarországon pl. számtalan alkalommal történt már ettől cifrább eset is az egészségügyben.
"Magyarországon pl. számtalan alkalommal történt már ettől cifrább eset is az egészségügyben."
Ez nem lep meg, apósom a balassagyarmati halálgyárból menekült meg, de párom exe ottmaradt huszonhárom évesen...
Nade "bezzeg sógoréknál" is ez megy nyugaton?
Miért hunyt el párod exe? Isten nyugosztalja!
Hmm. Nem tudom mi ebben a bedarálás. Illetve egy fiatalt karolnak fel.
Nem ismered részleteket, én igen.
Dióhéjban annyi hogy már ide kellett felhozni pestre (kellett az ágy), amíg pucolták a gépet, nem volt lélegeztetve (nem volt aki és nem volt amivel). Agyhalál beállt...
Így már értem. Szomorú ez. A magyar egészségügy nem állt készen a koronavírusra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!