Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Meddig feszíti a húrt USA,...

Meddig feszíti a húrt USA, Brüsszel, és a NATO?

Figyelt kérdés

Azt értem, hogy a csúnya oroszok megtámadták a világ legbölcsebb, legártatlanabb, korrupciótól, amerikai befolyástól mentes, virágzó gazdasággal, világelső közbiztonsággal rendelkező szerény befogadó, kisebbségeit, szomszédait mélyen tisztelő Ukrajnát.

Ez csúnya dolog volt az oroszok részéről.

Viszont az oroszok szerint Ukrajna tele van amerikai fegyverekkel, és most konkrétan NATO hírszerzői, által felderített orosz csapatokat NATO fegyverekkel lőnek az oroszok.

Mi lesz ha elunják?

Oroszoknak van egy olyan rossz szokásuk, hogy nem szoktak veszteni és nem adják könnyen fel.

Kell egy kis atom Ukrajnába vagy az EU-ba?

Mit erőlködik a NATO?

Verhofstadt liberalfasiszta és brüsszeli társai magukból kikelve követelik Orbán szavazati jogának elvételét holott Orbánon kívül senki nem érti miért nem jó az irány.

Addig b@szakodnak az oroszokkal amíg csúnya vége lesz.

2023. márc. 2. 07:45
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
14%
Addig fogják ezt játszani míg van ukrajna, utána kell ekresniuk valami más ürügyet, mert ez már rég nem ukrajnáról szól amúgy se.
2023. márc. 2. 21:37
 32/61 anonim ***** válasza:
18%
#30 Hát nem tudom, én hülyézést meg személyeskedést 99%-ban tőletek eurokomcsiktól látok.
2023. márc. 3. 07:58
 33/61 anonim ***** válasza:
84%
32! Tudod már az, hogy "eurokomcsi" is sértő és személyeskedő, csak mondom. Akkor törölteted a saját válaszod is? 🤔
2023. márc. 3. 11:54
 34/61 anonim ***** válasza:
11%
#33 Az eurokommunizmus egy ideológia, miért lenne sértő? Különösen akkor, ha ezt az ideológiát vallod (az más kérdés, hogy nem tudsz róla). A hülyézés viszont objektíven sértő.
2023. márc. 3. 12:33
 35/61 anonim ***** válasza:
85%

Nincs olyan, hogy eurokommunizmus.

2023. márc. 3. 12:36
 36/61 anonim ***** válasza:
84%

Az ő alternatív valóságában van ilyen. Olyan neki, mint a keresztény-demokrata fidesz. Tudja, hogy nincs, de lennie kell. :D

2023. márc. 3. 13:18
 37/61 anonim ***** válasza:
45%

[link]

(Egyébként jellemző rátok, egybites eurokomcsikra, hogy nektek mindenki fideszes, aki nem ért egyet veletek mindenben :D)

2023. márc. 3. 15:17
 38/61 anonim ***** válasza:
81%

Még egy bizonyíték, hogy a fideszesek a legképzettebb kommancsok! :D

2023. márc. 3. 15:27
 39/61 anonim ***** válasza:
81%
Hát elég csúnyán mellé lőttél, 2 és fél pipás #37-es, mert rohadtul nem vagyok a Munkáspárt szavazója. Magyarországon csak azok eurokommunisták, akik rájuk szavaznak.
2023. márc. 3. 16:17
 40/61 anonim ***** válasza:
26%

#38 Az is jellemző rátok, hogy a legegyértelműbb célzásból sem esik le, hogy nem vagyok fideszes :D

#39 Nem is kell, a gyurcsány-maffia is eurokommunista. Sőt, az orbán-maffia is az, csak ők mást mondanak a szavazatokért.

2023. márc. 3. 16:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!