Meddig feszíti a húrt USA, Brüsszel, és a NATO?
Azt értem, hogy a csúnya oroszok megtámadták a világ legbölcsebb, legártatlanabb, korrupciótól, amerikai befolyástól mentes, virágzó gazdasággal, világelső közbiztonsággal rendelkező szerény befogadó, kisebbségeit, szomszédait mélyen tisztelő Ukrajnát.
Ez csúnya dolog volt az oroszok részéről.
Viszont az oroszok szerint Ukrajna tele van amerikai fegyverekkel, és most konkrétan NATO hírszerzői, által felderített orosz csapatokat NATO fegyverekkel lőnek az oroszok.
Mi lesz ha elunják?
Oroszoknak van egy olyan rossz szokásuk, hogy nem szoktak veszteni és nem adják könnyen fel.
Kell egy kis atom Ukrajnába vagy az EU-ba?
Mit erőlködik a NATO?
Verhofstadt liberalfasiszta és brüsszeli társai magukból kikelve követelik Orbán szavazati jogának elvételét holott Orbánon kívül senki nem érti miért nem jó az irány.
Addig b@szakodnak az oroszokkal amíg csúnya vége lesz.
"7# ez azért rossz érv, mert ha téged megtámadnak, védekezhetsz oly módon is, hogy megúszod két pofonnal, úgy is hogy eltörik a kezedet, meg úgy is, hogy kinyírnak...melyik a jó, vagy a rossz."
Nos az oroszok "nácitlanítással" Kijevig meg sem álltak. Ez nem azt jelzi, hogy nekik egy kéztörés elég lett volna.
"Ukrajna nem nyerhet, ezt bizonyítja, hogy jelentős katonai segítséggel is éppen csak hogy tartják ( még) magukat."
Az oroszok pedig már a támadás pillanatában veszítettek. Csatát lehet, hogy nem. Az oroszok (szovjetek) gyakorlatilag elveszítették a hidegháborút, a blokkjuk úgy ahogy van eltűnt, az "országuk" darabjaira esett szét. Most, hogy talán kezdték volna beérni a fejlett világot, megint elvágták maguk alatt a fát. Bár még az sem tűnik igaznak, hogy beérik a fejlett világot, mert amilyen levedlett eszközöket kapott Ukrajna, és azzal is tartják magukat, nem azt mutatja, hogy az orosz hadiipar fejlett, sem azt, hogy az oroszok gazdaságilag erősek lennének.
"Az EU pedig minden jogalap nélkül szállít fegyvereket egy nem EU és NATO országok közötti háborús konfliktusba!"
"Az EU" nem szállít fegyvereket. Néhány EU-s ország szállít. Ez eleve elég nagy különbség.
"Amúgy egyetértek a kérdezővel, miért nem a béke a cél, mi a jó, legyen még több százezer halott, rombolják foldig fél Ukrajnát?"
Szerintem is békének kellene lennie. Nade hogyan? Itt egyelőre harci cselekményt először az oroszok indítottak. Ők hatoltak be egy másik ország területére. Azaz a béke első lépése az, hogy "ruszkik haza". Utána lehet tárgyalni a továbbiakról. Hajrá, orosz barátaidat kell meggyőzni, hogy húzás haza. A "nyugat" meg fogja győzni a színészt, hogy ne loholjon utánuk Moszkváig.
Sajnos nem annyira egyszerű mint azt néhány csökkent értelmű gondolja. Az oroszok támadtak csúnya oroszok.
Mehetnek gyorsan haza.
Ukrajna meg a bárányka, a hős bárányka.
Az meg van amikor USA lerohanta Irakot?
Akkor gondolom nem csípte a szemeteket, hogy a hazájukat védő katonákat bombáznak szarrá az amerikai gépek?!?
Szóval ha akartok olvassatok kicsit utána mi miért történt.
Ki mit rontott el.
1. Az oroszok belekezdtek egy háborúba amit nem gondoltak jól át.
2. Az ukránok korrupt hazug nép.
3. USA meggazdagszik a háborún.
4. Az EU belerokkan a háború következményeibe.
23! Pláne nem olyan egyszerű, mint te gondolod...
Utána olvastunk, én értem is és tudom is mi miért történt, Oroszország totálisan elbaltázta az Ukrajnával kapcsolatos külpolitikáját az elmúlt 10 évben, ez történt. Amennyire Belaruszt jól uralmuk alatt tartják, Ukrajna úgy csúszott ki a kezük közül, aztán mikor kétségbeestek nekiálltak lövöldözni, ez teljes egészében az elhibázott putyini politika eredménye. Pont.
25! Azok után meg pláne, hogy látszik Oroszország mesze nem olyan nagy és erős semmiféle értelemben mint hitték!
mi volt eddig a két fő mantra: 1. Az orosz hadsereg a legnagyobb kontinentális hadsereg Európában, ha megindulnának nem tudjuk megállítani őket.
2. Európa az orosz nyersanyagok, de főleg a kőolaj és földgáz nélkül elpusztul és megfagy!
Ehelyett mi történt!
A nagy és dicső orosz hadsereg nem, hogy a NATO-val, de Ukrajnával se bírt el, és az a pár hónap, ameddig töketlenkedtek az oroszok éppen elég volt arra, hogy a nyugati világ elkezdje kitömni fegyverrel Ukrajnát, így lényegében véve egy indirekt háborúban veri szarrá a NATO az oroszokat, ezután a háború után 10 év minimum kell, hogy az orosz hadsereg csak azt a szintet elérje, ami volt két éve, nem, hogy komoly erővé váljon.
Európa a kezdeti sokk után szinte pillanatok alatt alkalmazkodott, és mostanra már konkrétan szükség sincs sok orosz nyersanyagra pl. a földgázra a kontinens nagyobbik felén!
Ezek után, hogy Oroszországtól sem katonailag sem gazdaságilag nem kell tartani miért kell még mindig nyalni a seggük, ennyire nehéz elfogadni a realitást, hogy Oroszország messze nem olyan fontos és erős mint eddig tűnt?
Nem tudom, de biztos megsértődött az illető, és magára ismert. Szerintem az oldalon az adminok között is van néhány oroszpárti.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felhasznaloi_szabalyzat
(a) Tilos trágár kifejezéseket, sértő szavakat, másokban megbotránkozást, félelmet keltő kifejezéseket használni.
(b) Tilos személyeskedni, azaz olyan megjegyzést tenni amely másokra nézve sértő lehet (különösen ami egy másik Felhasználót zavarhatja kora, neme, származása, vallása, faji, nemzetiségi hovatartozása, világnézeti meggyőződése, véleménye, élethelyzete miatt), továbbá mások becsületére, jó hírnevére sérelmes tartalmat elhelyezni, függetlenül attól, hogy az valós vagy sem, kiemelten a közszereplőkre vonatkozóan. Tilos olyan tartalmat elhelyezni, amely gyűlöletkeltésre bármilyen formában alkalmas.
Vicces, hogy ti eurokomcsik vagytok felháborodva, amikor ti töröltettek minden olyan hozzászólást, amivel nem értetek egyet, függetlenül attól, hogy sérti-e a szabályzatot. Mindeközben a ti hozzászólásaitokat még akkor is csak nagyon ritkán törlik, ha valóban sértik.
"Sajnos nem annyira egyszerű mint azt néhány csökkent értelmű gondolja. Az oroszok támadtak csúnya oroszok.
Mehetnek gyorsan haza.
Ukrajna meg a bárányka, a hős bárányka."
Az a baj, hogy ha te ennyire egy biten élsz, akkor sajnos nem fogod megérteni: nem feltétlenül kell báránykának lennie Ukrajnának, ettől függetlenül nem ők indítottak háborút egy másik ország területe és állampolgárai ellen. Nézd vissza az összes hozzászólásomat, SEHOL, egyszer sem állítottam azt, hogy Ukrajna szent lenne. Sőt, többször írtam, hogy szép lenne Zelenszkij meg Putyin egymással egy cellában, vagy egy lámpavason (Viktorod mehetne harmadiknak, Lukasenka meg azért, hogy párosan legyenek).
"Az meg van amikor USA lerohanta Irakot?"
Még mindig itt tartasz, tartotok, mint az ovisok. Delacikais... Totál letojom, hogy az USA mit csinál. Szintén: nézz már utána légyszíves, hogy hol írtam olyat, hogy rendben van? Na hol? De SZERINTED én úgy gondolom, hogy az jól van. Az a baj, hogy megpróbálsz gondolkodni, de mivel nem vagy túl gyakorlott benne, ezért folyton sikertelenség ér. De ha már a lacikais. Milyen szép is volt, amikor az oroszok adták a fegyvereket a közel-keletre. Persze ott a béke hiányán elég jól gazdagodtak az oroszok IS. Vagy az "nemisúgyvót"?
"4. Az EU belerokkan a háború következményeibe."
Kedvenc propagandaoldalad szerint ez biztosan így van, nem kétlem. Én sajnos nem olvasok ilyeneket, csak tapasztalatot tudok megosztani, és Nyugat-Európa köszöni szépen, elég jól van. Nem kell elhinni, nem kell elmenned megnézni. Az, hogy itthon is mit kommunikál a fideszed... Sajnos nem látsz az orrodnál túl, mert akkor látnád azt is, hogy ki vezet az orrodnál fogva és ki fingott alá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!