Meddig feszíti a húrt USA, Brüsszel, és a NATO?
Azt értem, hogy a csúnya oroszok megtámadták a világ legbölcsebb, legártatlanabb, korrupciótól, amerikai befolyástól mentes, virágzó gazdasággal, világelső közbiztonsággal rendelkező szerény befogadó, kisebbségeit, szomszédait mélyen tisztelő Ukrajnát.
Ez csúnya dolog volt az oroszok részéről.
Viszont az oroszok szerint Ukrajna tele van amerikai fegyverekkel, és most konkrétan NATO hírszerzői, által felderített orosz csapatokat NATO fegyverekkel lőnek az oroszok.
Mi lesz ha elunják?
Oroszoknak van egy olyan rossz szokásuk, hogy nem szoktak veszteni és nem adják könnyen fel.
Kell egy kis atom Ukrajnába vagy az EU-ba?
Mit erőlködik a NATO?
Verhofstadt liberalfasiszta és brüsszeli társai magukból kikelve követelik Orbán szavazati jogának elvételét holott Orbánon kívül senki nem érti miért nem jó az irány.
Addig b@szakodnak az oroszokkal amíg csúnya vége lesz.
"Azt értem, hogy a csúnya oroszok megtámadták a világ legbölcsebb, legártatlanabb, korrupciótól, amerikai befolyástól mentes, virágzó gazdasággal, világelső közbiztonsággal rendelkező szerény befogadó, kisebbségeit, szomszédait mélyen tisztelő Ukrajnát."
- Rosszul érted, senki nem mondta, hogy Ukrajna bármilyen legakármi lenne.
"Viszont az oroszok szerint Ukrajna tele van amerikai fegyverekkel, és most konkrétan NATO hírszerzői, által felderített orosz csapatokat NATO fegyverekkel lőnek az oroszok."
- Orosz csapatokat lőnek az oroszok?
"Oroszoknak van egy olyan rossz szokásuk, hogy nem szoktak veszteni és nem adják könnyen fel."
- Azért a nemvesztős rossz szokásukat elég sokszor nem követték hosszú történelmük folyamán. [link]
Fuss neki még egyszer!
[ma 08:27]: "Az EU pedig minden jogalap nélkül szállít fegyvereket egy nem EU és NATO országok közötti háborús konfliktusba!"
- Az EU nem szállít fegyvert Ukrajnába. Egyes EU-s tagországok teszik ezt, gondolom, mindegyik a saját törvényei alapján, jogszerűen. Németországban is vannak oroszpártiak. Valahogy mégse halljuk, hogy pert indítottak volna a szövetségi kormány ellen, amiért fegyvert szállít. Vagy van ilyen ügy a német bíróság előtt? (Magyar klasszikussal élve, amikor ellenzékiek a korrupciót szokták firtatni: ha úgy gondolod, hogy bármi jogellenes, tegyél feljelentést!)
"Oroszoknak van egy olyan rossz szokásuk, hogy nem szoktak veszteni és nem adják könnyen fel."
Oh-oh-oh, most soroljuk fel az oroszok vesztes háborúit?
Meg soroljuk fel, hogy hányszor nyertek csak a nyugati segítség miatt?
Ha csak a közelmúltat nézzük, akkor veszítettek Afganisztánban is, veszítettek az első csecsen háborúban is. Annyira azért nem fényes a katonai múltjuk. Kicsit távolabbra megyünk vissza, akkor a lengyelek is elverték őket, előtte meg a japánok. Ha még régebbre... de gondolom nem kell ezt tovább sorolnom, mert még csak a 20.század elején járunk, és van még vissza elég sok háborújuk, amit elveszítettek.
Pont az a baj, hogy ha vesztésre állnak, nem lesz ami visszatartsa őket. Nem viccből fenyegetőznek atommal! Senki se veszi komolyan. Ez pedig nagy baj, mert Putyin nem olyannak tűnik, aki jól tűri, ha nem veszik komolyan. Viszont lehet, hogy már leng pár deszka a padláson. Ki tudja, hogy mi jár a fejében?
Ahogy én látom, itt nincs győztes, itt csak vesztesek vannak. Ha valaki kést fog rám, hogy kell neki a mobilom, hàt b+, én odaadom a mobilt. Nem fogom magam megöletni. Mi lett volna, ha Ukrajna "hagyja magát"? Pár millió embernek lesz egy új személyije, más lesz az országhatár, aztán minden megy tovább. És így? Milliók halnak meg! Hontalanná váltak! Komplett országrészek hevernek romokban. Ha most Ukrajna győz, tehát még a mai napon, már most is akkora károkat szenvedtek, amiket egy nemzedék nem fog tudni helyreállítani. Úgy se, hogy mi is, tehát te is meg én is, tízezres adókat fizetünk be arra, hogy legyen miből felépíteni. Minél tovább húzódik, annál nagyobb veszteségek lesznek. Már lassan Németország beleroppan, akkor pedig egész Európa elhasal.
Ennek ellenére valamiért eszében sincs Ukrajnának a békéről tárgyalni. Valakinek nagyon is érdekében áll, hogy ez minél tovább húzódjon.
A pénz nem tűnik el. Ha sokaknak lesz sokkal kevesebb pénze, az bizony azt jelenti, hogy valakinek sokkal több lett.
18! Ja, ha a mobilod kellene odaadnod, akkor oké! DE! Ha valakik azt mondaná, hogy megfenyegetl késsel, és akkor onnantól azt kell csinálnod egész életedben, amit ő mond, neki kéne adnod a teljes vagyonod -ha becsicskulsz lakhatsz benne, de az övé-, és meg kéne változtatni a neved, a beszélt nyelvet és hirtelen azt mondaná, hogy te nem magyar vagy, hanem elmagyarosított mondjuk szlovák és itt az ideje, hogy az igazai nyelveden beszélni, akkor is engednél a késes fazonnak?
Mert kb. ezt várnák el az ukránoktól.
ui. csak kíváncsiságból, ha Magyarországra is átnénének az oroszok, azt is hagynád? Elvégre úgysem nyerhetnénk, csak háború meg pusztulás lenne, nem?
Egyébként, most kíváncsiságból megnéztem a napok oroszpárti kérdéseit, és összevetettem azokkal amik 10-11 hónapja mentek, nos nincs változás a válaszolók véleményében! Akkor is ugyanaz a kb. három oroszpárti nyomta a szöveget, akik ma is! Még valószínű a regjük is ugyanaz, mert hasonló "pipaszámuk" van.
Csak akkoriban persze az volt a szöveg, hogy pár hét és nem lesz többet Ukrajna, és felesleges harcolni -azt hiszem ugyanezt a szöveget a késes cigányról és a telefonról olvashattuk tavaly áprilisban is, amire most írtam, a vicc, hogy kb. ugyanezt írtam válasznak- most az van, hogy azért nincs értelem harcolni, mert csak szenvednek meg mindent lerombolnak az oroszok meg "felőrlik az ukrán hadsereget" olvastam akkor is, az ottani orosznyalóktól, lám semmi nem változik. Szóval ha egy év múlva is ugyanitt lesz a front, akkor is le fogják írni az itteni oroszimádók ugyanezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!