Az elektromos autók gyártásának mekkora jövője van?
2#
A különbség annyi,hogy a belső égésű motor óriási előrelépés volt.Hatótávban, felhasználásban.
Egy villanyautó sok tekintetben visszalépés.Elsősorban a hatótáv, rendelkezésre állás, nagyobb sebességű folyamatos haladás terén.Illetve, a hatótávot csökkenti a túl hideg, túl meleg idő.
Nekem van egy olyan megérzésem hogy ennek az e-autó történetnek lesz egy divathulláma, aztán megy a retro cuccok közé.
A kőolaj alapú pedig szépen "megy tovább". Full kényelmetlen a folyékonyhoz képest.
Az alternatív megoldásra pedig már nagyon rég óta meg van a helyes válasz, csak épp a multikat kiveri a víz, ha valaki megemlíti. Ez pedig a hidrogén. Hozzáértők ezzel tisztában vannak.
Rettenetes mennyiségben áll rendelkezésre, az égésterméke pedig mi is?
Ja! Eszembe jutott! Víz.
"Egy villanyautó sok tekintetben visszalépés.Elsősorban a hatótáv, rendelkezésre állás, nagyobb sebességű folyamatos haladás terén.Illetve, a hatótávot csökkenti a túl hideg, túl meleg idő."
Erről nem illik beszélni. Olyan negatív vagy.
A hidrogén tök jó üzemanyag. Bár én nem szeretném ha mögöttem egy 700 bar nyomással töltött tartály lenne az autóban.
Villanyautóval ne akarjál már túl melegben túl hidegben túl messzire menni.
Többször leírták a villanyautó tulajdonosok hogy milyen kellemes dolog út közben megállni egy töltésre. Kinyújtóztathatod magad ehetsz egyet a mekiben. Ja sietnél. Kit érdekel. Te villanyautózol.
Vagy vegyél teslat a legnagyobb akkupakkal. Azzal talán elmész 300 kilométert hidegben, melegben.
Az új e-autókhoz használt akksik percek alatt feltölthetők lesznek.
Birom hogy még ott tartotok mintha a Nissan Leaf lenne a villanyautó, ami egy majd húsz éves típus, igen arra igaz volt, hogy érzékeny volt mindenre meg ilyen 150-200kmet tudott.
A mai kocsik ennek a sokszorosát tudják minden aspektusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!