Miért akarná elfoglalni Putyin egész Kelet-Európát?
1: Putyin már évek óta mondogatta, hogy milyen atrocitások érik az orosz kisebbséget ott Ukrajnában, de ezt nem hallotta meg senki. Biztos hogy megpróbálkozott már minden módszerel hogy rendezze a helyzetet, de mint látjuk a diplomáciai út nem működött.
Én elitélem a háborúzást, de ha egy kisebbséget ilyen fajta hátrányos megkülönböztetés és agresszió ér, mint ami Krímben történt, akkor leges-leges-legvégső esetben csak a katonai fellépés marad. Ez van. És ez történt ott is. Érdemes megnézni Oliver Stone: Ukrajna lángokban című 2016-os dokumentumfilmjét. Abból kiderül hogy mi történik ha nem nyugat-barát kormány jön hatalmora Ukrajnában és hogy mi kezdődött meg Krímben az Euromajdan után. Oliver Stone egy amerikai filmes, őrá talán nem akarjátok ráaggatni hogy orosz propagandista?!
" Mi oka lenne rá ilyet tenni?"
Hitlernek volt rá oka?
Én teljesen elképesztőnek találom, hogy még mindig olyan, aki bekajálja ezt a kisebbséges baromságot.
" szerintem ez lett volna a legvégső amit akart volna, pláne egy testvérnemzet ellen. Azt viszont nem akarta hogy gyilkolják és elüldözzék a népét a földjükről."
Hasonló bullshit. Ha nem akarta, akkor miért lövette a földig az oroszlakta területeket? A te logikád szerint a nyugati és a középső részeknek kellene romhalmaznak lennie, de mégis az a terület pusztult el ahol nagyobb számban él orosz kisebbség. Nem érzed ellentmondásnak?
Putyin tipikus komcsi, a saját lakosságának életesem érdekli, hát majd akkor az ukrajnai orosz kisebbség... Te ezeket tényleg elhiszed? :D
Putyin nyíltan kijelentette, hogy Szovjetunio 2.0-t akar. Amikor Bush Grúzia NATO castlakozásáról beszélt akkor Putyin simán lerohanta Grúziát. Biztos za orr élő orosz kisebbség jogainak védelmében :D
Putyin birodalmat épít és a birodalmára veszélyes lenne egy szabad, EUhoz csatlakozó Ukrajna. Nem azért mert nyugat és NATO fegyverek, hanem azért mert "testvérnép" ami a határ másik oldalán van esetleg elkezd jobban fejlődni az előbb utóbb szemet szúrna az orosz lakosságnak és a nép nyíltan Putyin ellen fordulna - ahogy tették korábban is.
Ez a kisebbségi bullshit, a nácik, ufók, biolaborok meg a többi baromság csak etetés.
"Elég értelmesen elmondta, hogy vissza akarja állitani a hajdan volt szvjetunió határait. Nem ismeri el a Nato-bővitést, és visszaköveteli a keleti országokat. Köztük mindket is.
A sok fiodeszes barom tróger állat fsszopó pedig ehez tapsol.
Éted te ezt?"
A nátó bövítés elleni felszólalásairól hallottam. De a többi állításodról nem. Tudnád csatolni valamilyen forrást? Nem vagyok fideszes ha ez érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!