Ez a videó szerintetek is jó metafórája a Nyugat hanyatlásának?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=VePyOsI8Vug
Egyszerre sírnom meg nevetnem kell amikor látom.
2023. febr. 13. 01:49
1/11 anonim válasza:
Amikor a végén büszkén meglengeti a finn zászlót XD
3/11 anonim válasza:
A nyugat már rég megérett a pusztulásra.
4/11 anonim válasza:
A Nyugat annyira "hanyatlik", hogy még mindig Észak- és Nyugat-Európa a világ legélhetőbb régiói.
5/11 anonim válasza:
Bár tudnám, hogy miért van itt a rég elpusztult szánalmas nyugaton a fél ország, aki meg még nincs itt, az is ide vágyik.
Érthetlen, hogy nem látják az emberek problémának ezt....
6/11 Fero89 válasza:
Hát igen a jó fideszes két dolgot utál, a kommunistákat, meg a NYUGATI KAPITALISTA IMPERIALISTA FELFORGATÓ RENDSZERT.
7/11 anonim válasza:
Kádár kora óta megállás nélkül hanyatlik ez.
8/11 anonim válasza:
A nyugat úgy hanyatlik, hogy valamiért még mindig oda szeretnénk tartozni. Ez inkább a romlott morál szintmérője: mi kell ahhoz, hogy egy felnőtt ember azon röhögjön, hogy egy másik elesik a jégen. Később az autóbaleseteket is humorforrásként fogod megélni?
9/11 anonim válasza:
Nyugat hanyatlása? Csak szeretnéd... Bár úgy hanyatlana Magyarország, ahogy a Nyugat... Nem tudom, feltűnt-e már, hogy Magyarország annyira nem keresztény, mint ahogy azt a politikusai be szeretnék állítani? Vagy hogy én félateistaként is krisztusibb hittel bírok, mint mindenki, aki veri a mellét, hogy mekkora keresztény ő? Erkölcs? Jucus most beszélt a szószékről, hogy a hit és erkölcs a két legnagyobb probléma, mondja őőőőő???? Tudom, nektek sok az, hogy van, aki szeretne máshogy élni, boldogan. Az, ha valaki boldogan akar élni, az egyeseknek már sok, mert a magyar az irigy. Ezért van az, hogy én néha már alig tartom magyarnak, inkább európainak.
10/11 anonim válasza:
Ja, mekkora válságban lehet az a társadalom, ahol ez a legnagyobb probléma. De mi legalább kiröhöghetjük őket, mert nálunk csak a mélyszegénység, mindent átszövő korrupció, összeomlóban lévő igazságszolgáltatás, közoktatás és egészségügyi rendszer és tömeges elvándorlás van. DE legalább itt nincsenek női ruhában korcsolyázó férfiak. Hülyének is világos hol jobb élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!