Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek hol készült ez a...

Szerintetek hol készült ez a videó?

Figyelt kérdés
Kérem, hogy ne olvassatok el előtte semmit, előbb a videót nézzétek meg, és találjátok ki: [link]
2022. dec. 18. 00:44
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Nekem nagyon Franciországnak tűnik. Ott van ennyi feka.
2022. dec. 18. 00:49
 2/9 A kérdező kommentje:
#1: Azt hittem, az első tipp Afrika lesz. XD
2022. dec. 18. 00:50
 3/9 anonim ***** válasza:
7%

Afrikai civilizáció akik kinőtték a majomkenyérfákat és szemet vetettek az európai tölgyeseinkre és bükkeseinkre.

Mondjuk amíg Magyarországon nincsenek elszaporodva addig engem nem zavar különösebben a dolog.

2022. dec. 18. 00:59
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
Engem se zavarna ha nem kéne bemennem közéjük.
2022. dec. 18. 00:59
 5/9 XXX-YYY ***** válasza:
26%
bármely gyár előtt, munkáért tolakodnak LOL
2022. dec. 18. 01:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Amúgy London, de azért durva.
2022. dec. 18. 01:38
 7/9 anonim ***** válasza:
49%

Ránézésre bármelyik borsodi T***O lehet aznap, mikor megérkezik a családi pótlék meg a segílyke.

Tudom, manapság divat arról elmélkedni, hogy a migráncshorda lassan ellepi az elkényelmesedő nyugati jóléti társadalmakat, de nem kellene elfelejteni, hogy nekünk is megvan a magunk jól táplált élősködőrétegünk. Először ezzel kellene kezdeni valamit, utána lehet szidni az állítólag elpuhult Nyugatot.

2022. dec. 18. 01:55
 8/9 A kérdező kommentje:
#7: Egyetértek. Itt is van probléma. De a politikusok sehol nem foglalkoznak vele. Ebből így Fekete-Afrika/Arábia/India lesz.
2022. dec. 18. 01:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk egy ilyen nevű hely, hogy "Brixton" elég gyanús, hogy UK.
2022. dec. 18. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!