Igaza van Szíjjártónak a szankciók ügyében? (Lásd videó a cikkben)
Te most tényleg, akár egyetlen pillanatig is azt feltételezted, hogy megnyitok egy kakadu-linket?
Pfff...
Fideszes csoportokba jársz kémkedni álnéven, de derrogál megnyitnod egy Szijjártós cikket?
#4-nek (kérdezőnek):
Én nem vagyok vélemény-buborékban, mindössze annyira érdekel egy fideszes dumája, mint őket egy DK-s dumája.
És ha én vélemény-buborékban lennék, akkor egyértelmű hogy te is. Te a fideszében. XD
#8-nak:
Miért is lennék álszent?
Mert érdekel a fideszesek logikai bukfencei, ostobaságai, és elvakultsága, de magának a kormánynak, mint a fenti jellemvonások kiváltójának uszítása, megvezetése, hazugságai már nem?
A fideszesekkel szemben a szánalom, és a vidámság érzése keveredik bennem. Jót röhögök rajtuk, de valahol sajnálom is a szerencsétleneket.
A kormánnyal szemben viszont sokkal szélsőségesebb az érzelmi reakcióm. Pláne ha véletlenül pont hallok tőlük valami hazugságot, amiről abban a pillanatban tudom hogy az. Kicsit később pedig be is igazolódik.
Ezek kímélet nélküli, érzéketlen gyűlöletet váltanak ki belőlem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!