Ukrajna agresszor lett. Hol maradnak a szankciók ? Most, hogy kiderült, hogy az Ukránok rákétászták Lengyelországot.
A vadhajtások hirhamisitást végez, senki sem állitotta eddig bizonyitottan, hogy Ukrajna, direktbe megtámadta Lengyelországot.
hesteg féknyúz
Nem unjátok még ezt a baromságot?
Ha ukrán volt, ha orosz, nyilván nem szándékos volt. Semmilyen agresszióról nincs itt szó.
Honnan tudod, hogy nem támadó szándékkal volt? Be akarják ugratni európát egy háborúba
Az oroszok egyetlen rakétát sem indítottak támadó szándékkal. Nagy orosz honvédő háború van.
Vademberek.hu
Hogy erre miért nem gondoltam.
Sehonnan sem tudom, hogy nem támadó szándékkal volt az esemény, de azt ugyanennyire nem tudom, hogy az lett volna!
Ergó hirhamisitás történt!
Tegnap még az ment, hogy megtámadtál Lengyelországot. Meghalt két lengyel, fegyverbe a NATOt! atomozzuk le az oroszokat!!!
Most hogy kiderült, hogy az ukránok voltak:
Jaj hát csak egy kósza rakéta.... Nincs itt semmi látnivaló kérem szépen! Tovább lehet menni!
Jelen időszak a szociológusoknak és a pszichológusoknak kimeríthetetlen forrást fog szolgáltatni a további kutatásokhoz....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!