Mindenki az ukránokat sajnálja,de szerintem azért ők se annyira ártatlanok.Ki gondolja úgy,hogy lehet mégsem ok nélkül rohanták le őket az oroszok?
Figyelt kérdés
2023. jan. 27. 19:43
2/18 anonim válasza:
De aktívak ma a Kreml trolljai.
3/18 A kérdező kommentje:
#2es,nem vagyok troll,csak egy szimpla tag,akit minden érdekel,ami a tőlünk keletebbre található nemzetekkel kapcsolatos 😉
2023. jan. 27. 19:49
4/18 anonim válasza:
A kérdésben két álláspont van.
Az egyik tagadja az összes orosz vádat ami az orosz katonai lépéseket kiváltotta, és azt is tagadja hogy a kárpátaljai magyarokkal szemben bármilyen törvénytelenség történt volna.
A másik oldal elfogadja az orosz érvelést, amit a kárpátaljai magyarokkal szemben elkövetett atrocítások is igazolnak hogy milyen sorsuk van a kisebbségeknek ukrajnában.
Te is eldöntheted hogy kinek hiszel.
5/18 anonim válasza:
Ártatlan embereket gyilkolnak le kerdező!
6/18 anonim válasza:
19:50: ekkora hazugságot is régen olvastam. Nem szakad a plafon?
Az Oroszországban élő kisebbségek helyzetéről egyébként valami? Ott minden rendben, ugye?
7/18 A kérdező kommentje:
Mindig is elítéltem az ártatlan emberek legyilkolását,csak pont azért említettem,hogy Ukrajna sem szent,mert sok attrocitás éri pl.az ott élő magyar kisebbséget...
2023. jan. 27. 19:54
8/18 anonim válasza:
Nyilván nem ok nélkül rohanták le, az nem úgy volt, hogy betették 200 ország nevét egy kerékbe, és húztak egyet. A kijevi rezsim tudatosan nem tartotta be a minszki megállapodást, és háborúra készült, csak idő kérdése volt, mikor vált szintet a konfliktus, ami 2014 óta tart.
9/18 anonim válasza:
19:54: hát borzasztó. Akkor bombázzuk, lőjük szét az egész országot, ugye?
10/18 anonim válasza:
Igen ebben egyetértünk ők sem szentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!