Ok nélkül megvertek,megfogják őket találni?
Figyelt kérdés
Múlt héten jöttem hazafelé, késő este volt már, 11 óra körül. Láttam velem szembe jönni 3 gyereket. Odajöttek hozzám megkérdezni kell e nekem fű, meg ecstasy, mondtam nekik, hogy nem. Mentem volna tovább, de az egyik visszarántott, majd megütött. Majd próbáltam védekezni, de rámjöttek mind a 3an, utolsó emlékem az, hogy földön vagyok és rúgdosnak. Kórházban keltem fel, elájultam. Majd volt feljelentés, elmondtam mindent a rendőröknek. Elvileg nyomozás van, de nem értesítettek, lehet nem is lesznek meg? Egyik gyereket ismertem közülük, itt lakik ő is a környéken, nagyon nagy drogos, de csak látásból ismerem, nevét nem tudom, annyit tudtam róla mondani, hogy sokszor a környéken iszik a haverjaival, meg a ismertetőjegyeit. Másik kettő vékony, magas emberek voltak, de azokból sok van.2022. szept. 1. 20:20
1/5 anonim válasza:
Egy hét óta? Ó, az ilyen ügyek gyakran évekig húzódnak, de gyakran majd hónapok múlva kapsz egy papírt hogy nem találták őket vagy bizonyíték hiányában megszűnt az ügy.
2/5 anonim válasza:
Ha cigányok voltak, a nyomozás eredménytelenül fog zárulni. Bár most már a magyar drogosokkal se foglalkozik a rendőrség, csak a baj van velük. Bírságolni nem lehet őket, de ha nem jutnak hozzá a cucchoz, csak őrjöngenek az elvonástól a fogdában vagy a börtönben.
3/5 anonim válasza:
Viszont ha megtalálják őket, akkor majd okkal vernek meg.
4/5 anonim válasza:
Mivel magyar hülyeség hogy "úgy se bünteti meg",nagy franckarikát!
Ha mondjuk közelben volt kamera vagy a illető akiről volt szó és ha nem is a verésért,de drog miatt 3-4 évet is kaphat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!