Őszintén gratulálok! "b*zulás" "Homár" ha így tudsz csak kommunikálni, minek írsz ki melegekkel kapcsolatos kérdést? Aztán én gyűlölöködöm. Nem is értem milyen választ vártál erre. Hogy amúgy Ukrajnában leköpdösnének, meg halálra vernének, de most szeretem őket, mert megtámadták őket? Sajnálni nagyon sajnálom azokat, akiket megöltek, elvesztették az otthonukat, etc, de szeretni nem fogom őket, főleg nem úgy hogy kifejezetten úgy kérdezted, mint meleg, nem mint magyar.
Egyébként a stílusod inkább vall fideszesre, mihazánkosra, úgyhogy meg is lep, hogy nem az oroszok seggét nyalod.
Kiírsz a homo rovatba egy kérdést (mert eredetileg oda lett postolva, onnan került ide) és amikor a melegek nem az elképzelésednek megfelelő választ adnak akkor pocskondiázva lehomározod őket.
Szánalmas vagy.
23:Honnan tudod,hogy leköpdösnének?Ott voltál talán?Miért vall Fideszesre a stílusom?Ott van a legtöbb "meleg".
24:Szerintem meg az a szánalmas,aki az óvodákat lövető oroszok háborújában semleges
Te tudsz olvasni? Leírtam, hogy két kézenfogva sétáló heteró újságírót agyaba-főbe vertek a nyílt utcán nappal.
Azt is fel tudod fogni, hogy az agressziót elítélem, a háborút elítélem, a gyilkosságot elítélem, de ettől függetlenül Ukrajnát nem fogom szeretni?
Ennél több szót nem fecsérelek rád, mert szemmel láthatóan problémáid vannak az értő olvasással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!