Közel egy év távlatából nézve mi a véleményed világháború lesz az Orosz Ukrán balhé vége?
Az oroszok a saját lepukkant szomszédjukkal se bírnak, mit akarnának a világ ellen?
A Nato még meg se mozdult az oroszok meg már most vesztésre állnak.
Nevezd nyugodtan Ukrán Honvédő háborúnak. Megérdemli az ukrán nép.
És mi lesz a vége? totális orosz összeomlás. Oroszország szétesése.
1984. Egy látványos háború, ahol azon kívül, hogy sokan meghalnak meg lerombolnak mindent a felek, nem történik semmi. Ugyanazon a kicsinyke szakaszon csatázgatnak, de cserébe a fél világon eladható a válság, az infláció, a szar élet.
1984, ott ment ez, hogy a 3 fél mindig harcolt a semmi közepén és csak a halott lett egyre több, otthon meg ezzel lehetett fenntartani az elnyomó rendszert. Időnként cseréltek a harcoló felek "Óceánia mindig is Eurázsia ellen viselt hadat", "20 grammra nőtt a csokoládé fejadag" (csak itt inkább keksz-fejadag lesz, mert a keksz kezd teljesen eltűnni a boltokból. Pilótát, Albert kekszet látott valaki mostanában? Ha igen, hol?)
vilaghaboru ... nem szerintem nem. de nem vagyok tortenesz se politologus. De ha eddig igy szenved oroszorszag hogy megnyerje a haborut (szerintem egyebkent csak nem mer negyobbat lepni - mert tul sokat vesztene ha a fel vilag ellene fordulna...) akkor meg elbombazgatja Ukrajnat amig tenyleg mar csak por lesz szegenyke orszag...aztan bolintva azt mondja ok ennyi volt. valoban pedig nem lesz se nyertes se vesztes.
csak egy porig bombazott verzo orszag es egy masik aki minden tekintelyet elveszitette a nyugaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!