Közel egy év távlatából nézve mi a véleményed világháború lesz az Orosz Ukrán balhé vége?
39.
1.Nem tudom ki az a "Dzsefi"
2.Te ugyanezt csinálod, csak a másik oldalon állva. Ez mivel is jobb? Ja, persze a szokásos "mer' az igaz, a tijed meg nem" kocsmai logika?
"Nem akarlak megsérteni, de akkor a világ fele szar hely. Nagyon kevés ország van, ahová BEFELÉ vándorolnak"
Nem akarlak én se megsérteni, de kb a féltucatik komment ugyanarról a tényről. Látod, megint ezt csinálod: vagdalkozol. Nem az a probléma, hogy Putyin világhatalomnak képzeli magát, közben pedig az oroszok a saját országukban, a kivándorlás nélkül is durván fogynak, a muszlim lakosság aránya pedig nő. A probléma a kivándorlás mértékével van.
Próbáld meg áttanulmányozni a grafikont. És ebben még nincs benne a 2022-es háború hatása. Gyakorlatilag nagyobb lehet most a kivándorlás, mint a SZU összeomlásakor. Egyenértékű katasztrófa a mostani helyzet a lakosság szemében azzal.
"2.Te ugyanezt csinálod, csak a másik oldalon állva. Ez mivel is jobb? Ja, persze a szokásos "mer' az igaz, a tijed meg nem" kocsmai logika?"
Nem, én nem források, tények és logika nélkül okádom ötödik óta ugyanazt az ostobaságot. Tudod megeshet, hogy ha mindenki szembe jön veled az autópályán, akkor nem ők mennek rossz irányba, hanem te...
43.
Na, pontosan igazoltad, amire számítottam. "Az én véleményem igaz, mert csak, tied meg nem... ööö... mert CSAK!!!" primitív logika mentén.
42.
Ezt akarod látni, ezt fogod látni. De higgy amit akarsz, ettől még nem lesz vége a csatáknak. Ha pedig annyira szereted a "hős" ukránokat, akkor ragadj fegyvert az oldalukon. Csata után már te leszel az ellenség, ahogy csata előtt is a magyar volt az egyik ellenségkép az ukránok szemében, nem véletlen bánnak úgy a kárpátaljai magyarsággal, ahogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!