Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Melegek!Mi a véleményetek az...

Melegek!Mi a véleményetek az orosz-ukrán háborúról?

Figyelt kérdés

2023. jan. 8. 14:39
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
10:Majd,ha egy aknára lépsz,és láb nélkül kell élned,akkor pofázz a tolószékből!Bocsánat,de undorítóak ezek az emberek!
2023. jan. 8. 18:07
 12/25 anonim ***** válasza:
Kik az undorítóak?
2023. jan. 8. 18:09
 13/25 A kérdező kommentje:
A 10 es válaszolóhoz hasonlóak
2023. jan. 8. 18:14
 14/25 anonim ***** válasza:
Mármint a homoszexuális férfiak?
2023. jan. 8. 18:15
 15/25 A kérdező kommentje:
Akik ezt mondják,mint ő
2023. jan. 8. 18:16
 16/25 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem a 10-es reálisan látja az ukrán helyzetet. Ukrajnát kábítószerfüggők és neonácik vették rabigába amerikai pénzekből.
2023. jan. 8. 18:27
 17/25 A kérdező kommentje:
16:Akkor legyen örökké Ukrajna orosz bábállam?Amúgy nehezen hiszem,hogy egy zsidó neonáci lenne+máshol is vannak nácik,nem csak ott.Vegyük hozzá,hogy semmi bizonyítékod nincs rá,hogy drogosok lennének
2023. jan. 8. 18:31
 18/25 A kérdező kommentje:
Nekem ugyanúgy elfogadhatatlan ez,mint amikor az USA Irakot rohanta le
2023. jan. 8. 18:33
 19/25 anonim ***** válasza:
64%

Én vagyok undorító? :D Mikor Ukrajnában kutyába sem veszik a melegeket? Volt egy kísérlet mikor két heteró újságíró egy szociológiai kísérlet keretein belül kézenfogva sétált Kijevben és konkrétan agyba-főbe verték őket. Most pedig Zelenszkij lassan szivárványos karszalagot is húz, csakhogy felvegyék őket az EU-ba. Amúgy Oroszország ugyanez pepitában, szóval az ő pártjukat sem fogom nehogy azt hidd!

Amúgy hogy jön ide az aknára lépés? Te nyilván az igazság harcosa vagy, ha a halálát kívánod annak, aki leírja a realitást.

2023. jan. 8. 19:33
 20/25 anonim ***** válasza:
78%
Illetve azt még hozzátenném, hogy attól mert egy népet megtámadnak, még nem lesznek automatikusan szentek. Egyébként meg te kérdezted hogy meleg szemszögből megközelítve kinek mi a véleménye a helyzetről, úgyhogy megköszönném ha legközelebb nem átkozódnál, mikor olyat hallasz, ami nem tetszik.Elő fog még fordulni az életben egy párszor.
2023. jan. 8. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!