Fognak változni az európai határok a következő ötven évben? Hol?
"Mer' Európában nem a francia dönt helyettünk."
Hát pont erről beszéltem. Nem kell illuzórikusan azt hinni, hogy mert "lengyel magyar két jó barát..." attól még kegyesen fogják hagyni, hogy mi dirigáljunk Közép-európai viszonylatban.
várj, megnézem az üveggömböm!
esetleg a lottószámokat ne mondjam meg?
Valahogy éreztem, hogy ebből a kérdésből előbb-utóbb oda lyukadunk ki, hogy mikor és hogy szerezzük vissza a volt magyar területeket.
Hát, nekem speciel nem kell pármillió idegen nemzetiség.
Nekem sem.
Bár a magyar lakta területeket jó lenne visszacsatolni... Javítok. Nem visszacsatolni, mert ez nem járható út. Jó lenne a magyar lakta területeket Magyarország határain belül egyesíteni.
Csak sajnos a sok csökött agyú ultramagyar nem képes felfogni, hogy a Trianon előtti határok visszaállításával magunknak is épp annyira ártanánk, mint mindenki másnak.
17:50
Én ís így gondolom: a ma is magyalakta területeket érdemes és igazságos lenne visszakapnunk, de a sok "hazaszeretettől" elszállt fiatalnak eszébe sem jut az a reális kérdés, hogy mit kezdünk Erdély többmillió románjával, ha véletlenül, netalántán valami csoda folytán visszacsatolják azt a részt;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!