Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Van értelme az EU-ban maradni...

Van értelme az EU-ban maradni ha az EU vezetői (árulói) a helyreállitási pénzeket csak politikai zsarolásra használják?

Figyelt kérdés
Ugyis arra megy a játék, hogy vonjuk vissza a magyar b@zi-törvényt meg engedjük be a migriket és tapsoljunk jobban az egyesült állatok vezette EU-nak...
2023. jan. 3. 11:02
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Fenéket a legkissebb a rossz a nyugati érdekszféra.

Kina vagy Oroszország is úgy üzletelgetett másokkal a világban eddig, hogy nem akarták az ideológiájukat másokra erőltetni.

Az ukrán háborúval meg ne gyere mert elhányom magam a nyugati propaganda szövegektől.

Az egész háborút a nyugat hazug manupalativ vezetői szitották.

A legjobb eszköz a kezükben Zelenszkij Oroszország gyengitésére, és ebből fakad az egész háború.

Csak elképzelem a mai világot az USA befolyása nélkül, és az EU boldogan jólétben üzletelgetne Oroszországgal, Zelenszkij helyén egy oroszbarát elnök ülne. Béke lenne és jólét.

Ehelyett az USA beáldozta Europa jólétét meg az ukrán társadalmat mert félti a szuperhatalmi pozicioit.

2023. jan. 3. 14:02
 32/39 anonim ***** válasza:
60%

"Kina vagy Oroszország is úgy üzletelgetett másokkal a világban eddig, hogy nem akarták az ideológiájukat másokra erőltetni."

Ember! Ember! Olvasd már vissza, mit írtál :D :D :D

"Az ukrán háborúval meg ne gyere mert elhányom magam a nyugati propaganda szövegektől."

Leszarom, hogy elhányod-e magad, attól még tény, hogy a békésen üzletelő, ideológiailag elfogadó Oroszországod éppen porig bombáz egy országot.

"Csak elképzelem a mai világot az USA befolyása nélkül, és az EU boldogan jólétben üzletelgetne Oroszországgal, Zelenszkij helyén egy oroszbarát elnök ülne. Béke lenne és jólét."

Bocs, de ennyire hülye nem lehetsz! De tényleg a hideg ráz attól, amit összhordasz!

2023. jan. 3. 14:13
 33/39 A kérdező kommentje:

Az Usa hány országot bombázott porrá az elmult pár évtizedben?

Ezzel az ovis dumával moralizálgathatsz az elvtársaiddal de engem hidegen hagy.

2023. jan. 3. 14:17
 34/39 anonim ***** válasza:
60%

Vedd már észre, hogy nem én moralizálok :D. Nem én mondogatom, hogy az USA jó, hanem te mondogatod, hogy milyen rossz, és milyen jó lenne nélküle. Ez meg amúgy úgy baromság, ahogyan van.

"Az Usa hány országot bombázott porrá az elmult pár évtizedben?"

[link]

[link]

Tessék összehasonlítani. Tekintélyes lista mindkettő.

De amúgy játszhatjuk ezt a játékot: hány országból csatolt magához területeket az USA? És Oroszország?

2023. jan. 3. 14:26
 35/39 A kérdező kommentje:

Nem játszom ilyen játékot. Ironia volt és nem ovis vitakezdeményezés.

Oroszország mindig is területekért harcolt, de a világot soha nem fogja tudni bekebelezni. Alkalmatlan szuperhatalmi poziciora.

Akit nagyon karaktergyilkol a nyugati propaganda az áll általában az útjában a nagy világdiktátornak.

Az USA áll a legközelebb ahhoz, hogy kidajkálja a kisisteneteket akit majd szeretni fogtok nagyon.

2023. jan. 3. 14:45
 36/39 anonim ***** válasza:
71%

"Ironia volt és nem ovis vitakezdeményezés."

Figyu, akkor egy jó tanács: ha nem akarsz óvis vitákat kezdeményezni, akkor ne kezdeményezd. Te kérdeztél, én válaszoltam, mire te cáfoltad a válaszomat, és elkeztdtünk vitatkozni. Ha nem akarsz vitatkozni, akkor ne vitatkozz, ilyen egyszerű.

Ha meg nem vagy kíváncsi mások álláspontjára, akkor írd oda, hogy "csak azok válaszoljanak, akik szerint szintén nincs értelme az EU-ban maradni". Én nem fogok válaszolni, becsszó! Mondjuk, ha ki sem írod a kérdést egyáltalán, az még jobb...

2023. jan. 3. 14:57
 37/39 anonim ***** válasza:
29%
5-ös, attól, hogy melegszarig benyalunk az usa-nak, még nem lesz itt szuverén és jóléti ország, nagyot tévedsz.
2023. jan. 5. 14:05
 38/39 anonim ***** válasza:
60%

"5-ös, attól, hogy melegszarig benyalunk az usa-nak, még nem lesz itt szuverén és jóléti ország, nagyot tévedsz."

Olvasd el még egyszer, mit írtam oda, mert ahhoz, amit te írtál, elég kevés köze van.

2023. jan. 6. 07:49
 39/39 anonim ***** válasza:
60%

Kerdezo te a magyar vagy az orosz erdekeket akarod itt vedeni?

Te nem orosz vagy veletlenul?

2023. jan. 6. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!