Mit szóltok Trombitás Kristóf posztjához, h Kárpátaljáról soroznak be szinte a legtöbb férfit az ukránok ?
Páran most levizsgáztatok emberségből a kommentjeitekkel.
"ezek a szegény megtámadott kárpátaljai magyarok, miért nem tudják használni a magyar útlevelüket és békésen hazasétálnak Magyarországra a háború elöl?"
No comment. Előbb az ukrán határőrökkel találkoznak, ha nem jutnak rajtuk túl, márpedig gondolom, kib---szásból sem engedik át őket, akkor felesleges a magyarigazolvány.Egyébként el is vették a kettős állampolgárságukat, tehát gondolom,akár börtön is járhat érte, ha túl komolyan veszik magukat az ukránok.
Golyófogónak kellenek ,mert másodrendű állampolgárok, kutyák az ukránokhoz képest.
"De én sem vagyok kárpátaljai, akkor engem miért vernének meg?"
Komolyan nem érted, hogy ez a kárpát-aljaiakra vonatkozik? Ukrajna nem ismeri el a kettős állampolgárságot. Ha van ukrán állampolgárságod és magyar útlevelet találnak nálad elkobozzák és azonnal elvisznek.
"Egyébként el is vették a kettős állampolgárságukat, tehát gondolom,akár börtön is járhat érte, ha túl komolyan veszik magukat az ukránok."
A törvény szerint öt évet kapnak a magyar útlevélért. De most nem szarakodnak ilyennel, viszik a frontra.
Páran úgy röhögcsélnek itt a topikban, mintha a háború valami házibuli lenne. A saját nemzettársaitokat viszik golyófogónak Zelenszkijék, közben meg eljátsszák a hattyú halálát az ENSZ-ben, az EU-ban és az USÁ-ban.
Nyáron még azt hazudták, nem soroznak be magyarokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!