Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok Trombitás Kristóf...

Mit szóltok Trombitás Kristóf posztjához, h Kárpátaljáról soroznak be szinte a legtöbb férfit az ukránok ?

Figyelt kérdés
2022. dec. 26. 19:03
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
45%
De én sem vagyok kárpátaljai, akkor engem miért vernének meg?
2022. dec. 26. 19:53
 22/43 A kérdező kommentje:

Páran most levizsgáztatok emberségből a kommentjeitekkel.

"ezek a szegény megtámadott kárpátaljai magyarok, miért nem tudják használni a magyar útlevelüket és békésen hazasétálnak Magyarországra a háború elöl?"

No comment. Előbb az ukrán határőrökkel találkoznak, ha nem jutnak rajtuk túl, márpedig gondolom, kib---szásból sem engedik át őket, akkor felesleges a magyarigazolvány.Egyébként el is vették a kettős állampolgárságukat, tehát gondolom,akár börtön is járhat érte, ha túl komolyan veszik magukat az ukránok.

Golyófogónak kellenek ,mert másodrendű állampolgárok, kutyák az ukránokhoz képest.

2022. dec. 26. 19:55
 23/43 anonim ***** válasza:

"De én sem vagyok kárpátaljai, akkor engem miért vernének meg?"

Komolyan nem érted, hogy ez a kárpát-aljaiakra vonatkozik? Ukrajna nem ismeri el a kettős állampolgárságot. Ha van ukrán állampolgárságod és magyar útlevelet találnak nálad elkobozzák és azonnal elvisznek.

2022. dec. 26. 19:58
 24/43 anonim ***** válasza:
78%
Sajnálom kérdező, hogy nem olyan válaszokat adtunk, amiket szeretsz! Legközelebb, írd meg előre milyenek szeretnél hallani, megkönnyítenéd vele saját dolgod! Boldog karácsonyt neked!
2022. dec. 26. 20:00
 25/43 anonim ***** válasza:
49%
Sajnos én komolyan nem értem!
2022. dec. 26. 20:01
 26/43 anonim ***** válasza:

"Egyébként el is vették a kettős állampolgárságukat, tehát gondolom,akár börtön is járhat érte, ha túl komolyan veszik magukat az ukránok."

A törvény szerint öt évet kapnak a magyar útlevélért. De most nem szarakodnak ilyennel, viszik a frontra.

27/43 A kérdező kommentje:

Páran úgy röhögcsélnek itt a topikban, mintha a háború valami házibuli lenne. A saját nemzettársaitokat viszik golyófogónak Zelenszkijék, közben meg eljátsszák a hattyú halálát az ENSZ-ben, az EU-ban és az USÁ-ban.

Nyáron még azt hazudták, nem soroznak be magyarokat.

28/43 A kérdező kommentje:
24,rossz az érvelésed, nem arról van szó, h én szeretem vagy nem szeretem az érveket, hanem hogy a saját nemzettársaik haláltusáján, folyamatos veszélyeztetettségén röhögcsélnek meg gúnyolódnak egyesek.
2022. dec. 26. 20:03
 29/43 anonim ***** válasza:
73%
Az a gond ezzel az egésszel, hogy a Putyint toló NER médiát leszámítva, senki sem erősitette még ezt meg! Megafon included
2022. dec. 26. 20:05
 30/43 anonim ***** válasza:
73%
De kérdező, ha nem tetszik, amit más ír, az nem a mi problémánk, hanem a tied!
2022. dec. 26. 20:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!