Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok Trombitás Kristóf...

Mit szóltok Trombitás Kristóf posztjához, h Kárpátaljáról soroznak be szinte a legtöbb férfit az ukránok ?

Figyelt kérdés
2022. dec. 26. 19:03
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
37%
Ha ő mondja, akkor biztos úgy van...
2022. dec. 26. 19:09
 2/43 A kérdező kommentje:
2022. dec. 26. 19:10
 3/43 A kérdező kommentje:
Miért nem szólal fel az egész ország a kárpátaljai magyarok érdekében ? Ugyanolyan hangosnak kéne lenni minimum, mint a sztrájkoló tanároknak.
2022. dec. 26. 19:11
 4/43 anonim ***** válasza:
4%

Az ukrik biztos látták a kormánypropagandát, hogy a magyarok igencsak szeretnek hacolni mindenkor mindehol mindenki ellen.

Na pontosan ilyen emberekre van szükség egy háborúban.

2022. dec. 26. 19:13
 5/43 A kérdező kommentje:
Elképesztő, hogy ezen a tragédián élcelődsz.
2022. dec. 26. 19:18
 6/43 anonim ***** válasza:
73%
Nem a tragédián élcelődik, hanem a kormánypropagandán!
2022. dec. 26. 19:20
 7/43 anonim ***** válasza:
0%
Én azt nem értem, hogy ezek a szegény megtámadott kárpátaljai magyarok, miért nem tudják használni a magyar útlevelüket és békésen hazasétálnak Magyarországra a háború elöl?
2022. dec. 26. 19:24
 8/43 anonim ***** válasza:
25%
Már lassan egy éve megy a hábi és hozzád most jutott el hogy szándékos magyarirtást csinálnak? Gratulálok. Ukránokat egyébként nem soroznak, annak megvan a menete. Hivatalosan levélben előre értesítve stb. Kizárólag magyarokat fogdosnak az utcákon össze és visznek azonnal a frontra. Tehát a cél nem a haderő növelése, kizárólag Kárpát Alja etnikai arányainak megváltoztatása, mivel ez kizárólagosan származás alapján történik.
2022. dec. 26. 19:24
 9/43 anonim ***** válasza:
63%

"Én azt nem értem, hogy ezek a szegény megtámadott kárpátaljai magyarok, miért nem tudják használni a magyar útlevelüket és békésen hazasétálnak Magyarországra a háború elöl?"

Mert magyar útlevéllel eleve nem lehet bejönni, kizárólag ukrán útlevéllel. A határon még meg is motozzák azt is aki ukrán útlevéllel jön, hogy nincs -e véletlenül nála magyar útlevél. Ha ilyet találnak azonnal megy is a frontra. Ráadásul az első sorba, ott most az átlag élettartam az kettő óra. Te megkockáztatnád? Mert 500 km-ről egy fűtött szobából tudom, hogy nagyon könnyű okoskodni.

2022. dec. 26. 19:30
 10/43 anonim ***** válasza:
34%
Azt szólom, hogy ezt Trombitás Kristóf nélkül is tudtuk. Az ukránoknak egyébként önkéntes a sorozás, max akkor köteleznek ha már nagyon nincs ember. Magyarokat meg viszik az utcákról vagy az ágyukból, ahol megfogják.
2022. dec. 26. 19:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!