Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok Trombitás Kristóf...

Mit szóltok Trombitás Kristóf posztjához, h Kárpátaljáról soroznak be szinte a legtöbb férfit az ukránok ?

Figyelt kérdés
2022. dec. 26. 19:03
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
95%

"Én azt nem értem, hogy ezek a szegény megtámadott kárpátaljai magyarok, miért nem tudják használni a magyar útlevelüket és békésen hazasétálnak Magyarországra a háború elöl?"

Egyrészt azért mert a sorozás elől menekülőkkel érdekes dolgok történtek ezért mindenki fél ettől. Másrészt magyar útlevelet nem osztanak csak úgy

2022. dec. 26. 19:36
 12/43 anonim ***** válasza:
95%

"Én azt nem értem, hogy ezek a szegény megtámadott kárpátaljai magyarok, miért nem tudják használni a magyar útlevelüket"

Ott te se mernél magyar útlevelet magadnál tartani az utcán, bármekkora pofád is van most.

2022. dec. 26. 19:38
 13/43 anonim ***** válasza:
82%

"Én azt nem értem, hogy ezek a szegény megtámadott kárpátaljai magyarok, miért nem tudják használni a magyar útlevelüket és békésen hazasétálnak Magyarországra a háború elöl?"

Azért te barom, mert azonnal elvinnék.

2022. dec. 26. 19:39
 14/43 anonim ***** válasza:
63%

Magyar útlevéllel eleve nem engednek ki. Ha megtalálják nálad azonnal mész a frontra.

https://www.youtube.com/watch?v=k00JApgRhmE

2022. dec. 26. 19:44
 15/43 anonim ***** válasza:
0%
Vagyis, ha én magyarként átmegyek Ukrajnába, akkor nem jöhetek haza?
2022. dec. 26. 19:47
 16/43 anonim ***** válasza:
33%
Csak előtte még egy kicsit agyonvernek. Ott a magyar útlevél nem játék. Azt úgy el kell dugni hogy soha senki ne találja meg.
2022. dec. 26. 19:48
 17/43 anonim ***** válasza:
36%

Huh, akkor eh a Novák Katalin meg a kisérete, igazán bátor lehetett, hogy egyedül, testőrök nélkül, vonaton ment egészen Kijevig.

Nem semmi lehet. Bár egy ott élő is megerősitené ezt!

2022. dec. 26. 19:51
 18/43 anonim ***** válasza:
33%

"Vagyis, ha én magyarként átmegyek Ukrajnába, akkor nem jöhetek haza?"

Hát ha kárpát aljai vagy nem, nem jöhetsz haza. Az itt élő kárpát aljaiknak a javaikat sem adják ki. Pl az autójáért csak személyesen mehet ki. Ukrajna területén más nem vezethet magyar rendszámú autót, kizárólag a tulajdonosa. És ez kizárólag a magyar rendszámokra vonatkozik. Magának a tulajnak kell érte hazamenni és akkor fogják el.

2022. dec. 26. 19:51
 19/43 anonim ***** válasza:
29%

"Huh, akkor eh a Novák Katalin meg a kisérete, igazán bátor lehetett, hogy egyedül, testőrök nélkül, vonaton ment egészen Kijevig."

Novák Katalin nem kárpát aljai te fogyi.

2022. dec. 26. 19:52
 20/43 anonim ***** válasza:
62%

Sokat soroznak be sajnos. Már rengeteg a Kárpátaljai Magyar halott.

Ukrán és orosz emberek halnak meg értelmetlenül.

4.

Még több Kárpátaljai magyart, Magyart küldenél a vérszivattyúba?????

Még mindig nem fogyott el a 3 milliárd propaganda pénz??

Hogy a TEKrúgdosnárátokazajót.

2022. dec. 26. 19:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!