Mit szóltok Trombitás Kristóf posztjához, h Kárpátaljáról soroznak be szinte a legtöbb férfit az ukránok ?
"Én azt nem értem, hogy ezek a szegény megtámadott kárpátaljai magyarok, miért nem tudják használni a magyar útlevelüket és békésen hazasétálnak Magyarországra a háború elöl?"
Egyrészt azért mert a sorozás elől menekülőkkel érdekes dolgok történtek ezért mindenki fél ettől. Másrészt magyar útlevelet nem osztanak csak úgy
"Én azt nem értem, hogy ezek a szegény megtámadott kárpátaljai magyarok, miért nem tudják használni a magyar útlevelüket"
Ott te se mernél magyar útlevelet magadnál tartani az utcán, bármekkora pofád is van most.
"Én azt nem értem, hogy ezek a szegény megtámadott kárpátaljai magyarok, miért nem tudják használni a magyar útlevelüket és békésen hazasétálnak Magyarországra a háború elöl?"
Azért te barom, mert azonnal elvinnék.
Magyar útlevéllel eleve nem engednek ki. Ha megtalálják nálad azonnal mész a frontra.
Huh, akkor eh a Novák Katalin meg a kisérete, igazán bátor lehetett, hogy egyedül, testőrök nélkül, vonaton ment egészen Kijevig.
Nem semmi lehet. Bár egy ott élő is megerősitené ezt!
"Vagyis, ha én magyarként átmegyek Ukrajnába, akkor nem jöhetek haza?"
Hát ha kárpát aljai vagy nem, nem jöhetsz haza. Az itt élő kárpát aljaiknak a javaikat sem adják ki. Pl az autójáért csak személyesen mehet ki. Ukrajna területén más nem vezethet magyar rendszámú autót, kizárólag a tulajdonosa. És ez kizárólag a magyar rendszámokra vonatkozik. Magának a tulajnak kell érte hazamenni és akkor fogják el.
"Huh, akkor eh a Novák Katalin meg a kisérete, igazán bátor lehetett, hogy egyedül, testőrök nélkül, vonaton ment egészen Kijevig."
Novák Katalin nem kárpát aljai te fogyi.
Sokat soroznak be sajnos. Már rengeteg a Kárpátaljai Magyar halott.
Ukrán és orosz emberek halnak meg értelmetlenül.
4.
Még több Kárpátaljai magyart, Magyart küldenél a vérszivattyúba?????
Még mindig nem fogyott el a 3 milliárd propaganda pénz??
Hogy a TEKrúgdosnárátokazajót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!