Miért nincs egy orosz párti médiatartalom se sehol ? (a mostani háborúra értem)
Figyelt kérdés
De komolyan, beütöm googlebe vagy youtube-ba hogy "russia ukraine" és már vagy 1 éve CSAK olyan találatok vannak, hogy milyen rosszak az oroszok, milyen vesztésre állnak, mekkora királyok az ukránok, blablabla... ez már kicsit röhejes, én nem állok SENKI pártján, de azért akinek van egy kis realitás érzete annak nem igaz hogy nem tűnik fel hogy qrvára nem stimmel itt valami :DDD Ennyire kontrollálható lenne az internet? Mert ez full cenzúra és agymosás, legalábbis nekem így tűnik. Általában mindig két oldal van, és sosem egyértelműek a tények, itt meg most véletlen nagyon egyoldalú az egész.2022. dec. 23. 23:00
21/27 anonim válasza:
Kérdező, ezt már eldöntötte a nyugati liberális elit, hogy mit kell gondolnod a háborúról, hogy jönnél te ahhoz, hogy saját álláspontot alakíts ki? Liberális demokráciban élünk, miért várod akkor, hogy szólásszabadság legyen?
23/27 anonim válasza:
Jól lepontozott mindenkit a sok fidesznyik
24/27 anonim válasza:
Azért oroszellenes itt a média, mert mi már a nyugati blokkban vagyunk. (Nem úgy mint 1990 előtt.) A háború éppen azért zajlik, hogy hol húzódjon az új vasfüggöny.
25/27 anonim válasza:
Ha tájékozott lennél nem írnál ilyeneket, azt írják az oroszokról amik valójában.
26/27 anonim válasza:
Kérdező, lefogadom, hogy a kocsid nyugati, nyaralni is ott voltál, nem oroszországban, nyugati filmeket nézel, nyugati márkákat hordasz, és még oroszul se beszélsz.
27/27 anonim válasza:
Amúgy milyen elfogultság nélküli hírt szeretnél, amit magadtól nem tudsz eldönteni ? Figyelj az oroszok 3 nemzetközi szerződést írtak alá, amelyben elfogadták Ukrajna területi integritását, azért ez eléggé egyértelmű jele annak, hogy Ukrajnát egy függetlenül országnak tartják amit hivatalosan is elismernek. Elvileg egy független állam ha szeretne beléphetne az EUba és a NATOba is, hiszen mint írtam 3 nemzetközi szerződésben ismerte ezt el Oroszország. Na most ezek után fogták magukat és ilyen olyan indokra hivatkozva megsértették ezt amik ők ugyanúgy elismertek. Ezek tények, ők maguk sem tagadják le, innentől kezdve rajtad áll, hogy melyik körítést hiszed el, a szegény orosz kisebbségiek megsegítését, ami azért vicces mert Oroszország, éppen Irán és Kína szövetségese akik az összes országukban élő kisebbséget elnyomja, munkatáborba zárja vagy kivégzi, szóval kicsit kétszínű dolog, arról papolni, hogy nácitlanítassz Ukrajnában, mikor a szövetségeseid a legnagyobb nácik akik a 21. Században vannak, és ők maguk se bánnak túl kesztyűs kézzel az orosz idegen nyelvű népekkel. Simán deportálják gulágba zárják őket, szóval nekem ez a bort iszik vizet prédikál elve, de ha te ebben akarsz hinni, lelked rajta, csak ez éppen az objektívitás szöges ellentéte. Míg ugye a másik oldal ahogy írtad a leggonoszabb népnek állítja be őket, ami szintén túlzás, mert ezeket a dolgokat minden más ország is megcsinálta már, és Amerika sem éppen az az ártatlanka, amilyennek beakarja állítani magát, szóval ez az álláspont is túlzó, de ha ebben akarsz hinni akkor meg ebben hiszel. Én egy harmadik opciót képviselek, szimplán elítélem őket, mert egyébként abszolút nem tartom jogosnak amit csináltak, erre lett volna más módszer, csak Putyin egész egyszerűen még abban az időszakban él amikor területeket kell háborúval elfoglalni, holott a világ próbálja ezt kinőni és másmilyen finomabb módszert alkalmazni, és erre a háborúra a világ egy jó részének nem volt szüksége és csak szenved beleértve ők is és az ukránok is, egy teljesen értelmetlen háború, amit elég nehéz lesz lezárni, mert mindkét félnek muszáj a saját igazát kompromisszumok nélkül véghez vinni. Az Ukránok nem akarnak területet oda engedni, Putyin meg nem távozhat úgy, hogy egyetlen egy területet sem szerzett, mert az poltikai öngyilkosság, szóval ez egy patthelyzet. Mint láthatod a rendelkezésre álló információk alapján azért eléggé lehet árnyalni a képet, és szerintem mindenki eltudja dönteni, hogy mit gondol erről az egészről, anélkül, hogy valamelyik oldal elfogult birkája lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!