Miért nincs egy orosz párti médiatartalom se sehol ? (a
mostani háborúra értem)
Figyelt kérdés
De komolyan, beütöm googlebe vagy youtube-ba hogy "russia ukraine" és már vagy 1 éve CSAK olyan találatok vannak, hogy milyen rosszak az oroszok, milyen vesztésre állnak, mekkora királyok az ukránok, blablabla... ez már kicsit röhejes, én nem állok SENKI pártján, de azért akinek van egy kis realitás érzete annak nem igaz hogy nem tűnik fel hogy qrvára nem stimmel itt valami :DDD Ennyire kontrollálható lenne az internet? Mert ez full cenzúra és agymosás, legalábbis nekem így tűnik. Általában mindig két oldal van, és sosem egyértelműek a tények, itt meg most véletlen nagyon egyoldalú az egész.
Miért nincs egy terrorista párti médiatartalom se sehol?
2022. dec. 23. 23:03
2/27 anonim válasza:
Hirtv - Háború ukrajnában. Minden munkanap van adás.
Vagy az Ultrahang.
Mindkettő más szemszögből tárgyalja az eseményeket.
2022. dec. 23. 23:04
3/27 anonim válasza:
A Magyar Közszolgálati Televízió, a Pesti TV, az Ultrahang, meg a sok fideszes médium nem elég?
2022. dec. 23. 23:05
4/27 A kérdező kommentje:
#1 ja, az a Gadhafi ügy is pont ennyire egyértelmű. Ja nem :D
2022. dec. 23. 23:09
5/27 A kérdező kommentje:
#4 nem politizálni akarok itt, de én általában mindig utána olvasok a dolgoknak, és azért is mondtam ezt példának mert itt is azért igencsak kettéoszlik a vélemény. Egyik oldal szerint terrorista és mekkora rossz ember, mások szerint meg az egyik legjobb vezető volt aki először végre tett is valamit a népéért. Kíváncsi leszek úgy 5 év múlva hogy lesz majd ez a történet is feldolgozva, mert most nagyon nagyon egyoldalú a dolog. Kíváncsi lennék a másik oldal hogyan vélekedik, de ők maguk, nem Kis Pista Szerint az XY tévén... de persze őket nem lehet meghallgatni mert "valakik" nagyon nem akarják
2022. dec. 23. 23:12
6/27 anonim válasza:
Minek ez a maszatolás, ruszofilkám?
2022. dec. 23. 23:14
7/27 anonim válasza:
Nem kell elfogadni egyik oldal véleményét sem de érdemes meghallgatni mindenkit. Aki nem szemellenzősen korlátolt az meg fogja találni mindkét oldal mondandójában azokat a pontokat amin érdemes elgondolkodni.
Aztán a végén kiderülhet hogy mindegyik oldal sokszor gátlástalanul hazudik azért hogy a saját igazát bizonyítsa.
2022. dec. 23. 23:22
8/27 anonim válasza:
"Nem kell elfogadni egyik oldal véleményét sem de érdemes meghallgatni mindenkit."
Nehéz meghallgatni azt, aki gátlástalanu lhazudik, és nem is érdemes.
Aki legalább próbál módjával hazudni, azt meg lehet hallgatni.
2022. dec. 23. 23:26
9/27 A kérdező kommentje:
és akkor melyik az a forrás, amire talán lehetne alapozni? Elvileg léteznek független médiák, akkor azok hol vannak ilyenkor?
Nekem például az gyanús, hogy már több mint 1 éve csak arról szólnak a hírek, hogy Oroszország vesztésre áll, sorba hullanak a katonáik meg már az öregeket sorozzák be stb... és hogy Ukrajna mindig területet szerez és nyomja vissza az oroszokat stb... ehhez képest ugyan úgy tart még a háború, és nem győzött egyik fél sem.
2022. dec. 23. 23:33
10/27 anonim válasza:
#9: Szerintem egy kicsit szubjektíven éled ezt meg és jobban felfigyelsz arra, amikor Oroszországot lehúzzák. Ugyanúgy lehet olvasni ukrán veszteségekről, problémákról és aggodalmakról, még kifejezetten ukránpárti oldalakon is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!