Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért nincs egy orosz párti...

Miért nincs egy orosz párti médiatartalom se sehol ? (a mostani háborúra értem)

Figyelt kérdés
De komolyan, beütöm googlebe vagy youtube-ba hogy "russia ukraine" és már vagy 1 éve CSAK olyan találatok vannak, hogy milyen rosszak az oroszok, milyen vesztésre állnak, mekkora királyok az ukránok, blablabla... ez már kicsit röhejes, én nem állok SENKI pártján, de azért akinek van egy kis realitás érzete annak nem igaz hogy nem tűnik fel hogy qrvára nem stimmel itt valami :DDD Ennyire kontrollálható lenne az internet? Mert ez full cenzúra és agymosás, legalábbis nekem így tűnik. Általában mindig két oldal van, és sosem egyértelműek a tények, itt meg most véletlen nagyon egyoldalú az egész.

2022. dec. 23. 23:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Én nem értem az ilyen rinyálósakat. Van egy csomó forrás, egyszerűen csak nem a bulvár médiát kellene olvasni.

Twitteren lehet nézegetni híreket. Én például repülős magazint követek, minden héten összeszedi a fontosabb híreket, videókat, hol mennyi repülőt, helikoptert lőttek le.

Vagy itt van ez az oldal:

[link]

Gyakorlatilag real-time látod az eseményeket.

2022. dec. 23. 23:49
 12/27 anonim ***** válasza:
60%

Amúgy meg mi az, hogy nincs orosz barát média? :D

Origo-n nincs nap hogy ne lenne piros betűkkel rendkívüli hír a háborúról, fordulat jön, Putyin bekeményít, mit tudomén miket hazudnak. Ott van az oroszhírek vagy a vadpajtások, azok mondjuk láthatóan súlyosan értelmi sérültek.

2022. dec. 23. 23:51
 13/27 A kérdező kommentje:
#10 sokat utazok szerte európában, és sok országban látom ezeket a "we <3 ukraine" meg "we support ukraine" meg "fuck putin" feliratokat kocsikon, meg házak ablakában kiragasztva, de egy olyat se láttam hogy "go russia" vagy ilyesmi. Nem tudom, hogy azért-e mert félnek attól hogy lincselés lenne belőle, vagy csak mert ők is csak a hétköznapi médiát nézik csak ezért gondolkodnak így.
2022. dec. 23. 23:52
 14/27 anonim ***** válasza:
35%
Mert a fenenagy szólásszabadságban véletlenül betiltották.
2022. dec. 23. 23:59
 15/27 anonim ***** válasza:
35%
#13: Vagy mert így érzik helyesnek. Ne mindenért a médiát okold. Amikor Oroszország megtámadta Ukrajnát, akkor egyből elítéltem emiatt, magamtól, mindenféle külső hatás nélkül. Pedig nem kifejezetten kedvelem Ukrajnát se, a háborúnál szörnyűbb dolgot viszont nem igazán tudok elképzelni.
2022. dec. 24. 00:00
 16/27 anonim ***** válasza:
64%

" háborúnál szörnyűbb dolgot viszont nem igazán tudok elképzelni"

De van ennél szörnyűbb dolog is. Amikor az állam által fizetett pribékek ölik a védtelen állampolgárokat. Az állam saját polgárait.

2022. dec. 24. 00:03
 17/27 anonim ***** válasza:
10%

"CSAK olyan találatok vannak, hogy milyen rosszak az oroszok, milyen vesztésre állnak, mekkora királyok az ukránok"

Ez mondjuk pont fordítva igaz. Az ukránok állnak vesztésre és Putin épp ma jelentette be, hogy a NATO ellen fegyverkezik. Ennyire leköti ez a háború az orosz erőket. :)

2022. dec. 24. 00:04
 18/27 anonim ***** válasza:
46%
#17: Putyin sok mindent bejelentett már, ami nem úgy lett. Mondani sok mindent lehet, szerintem várjuk ki a végét.
2022. dec. 24. 00:16
 19/27 anonim ***** válasza:
72%

"de egy olyat se láttam hogy "go russia" vagy ilyesmi."

Előfordulhat, hogy olyan helyeken jársz ahol 45 évig bent voltak a szovjetek. A keleti-blokk országainak mekkora király volt az a 45 év. Az a furcsa hogy te ezen csodálkozol illetve hogy nálunk ezt kollektívan elfelejtették...

2022. dec. 24. 00:30
 20/27 anonim ***** válasza:
77%
Kétlem hogy a kérdező valaha is utazott volna bármerre mert akkor nem lenne ennyire begyepesedett szűk látókörű orosz párti...
2022. dec. 24. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!