Eva Kaili és a többiek esete után még mindig nem rengett meg az EU-ba vetett bizalom?
Lehet vakon bízni bennük továbbra is?
Vajon az ismeretlenül is sokat dicsőített eus ügyészség jól végzi a munkáját?
Hogy jön ide Matolcsy György?
És ez kicsit sem izadságszagú. Inkább csak furcsa egybeesés, hogy nekünk pont azzal az országgal kell sürgősen üzletelnünk, amelyikről most derült ki, hogy szereti megkenni a politikusokat.
Ez igazán izgalmas, nem gondolod?
Ha konteót akartam volna akkor az Azeri tenger alatti áramvezetéket említem.
Onnan ugye egyszer már gurult ide pár millió dollár egy baltás gyilkosért. Nincs is másnak eladó árama. Tele vagyunk véletlen egybeesésekkel.
Beteg elméleteid vannak. De miért válaszolsz olyasmit, aminek semmi köze a kérdéshez?
Mellesleg: láttad, hogy az azeriek fizettek a baltás csávóért?
Aha, értem. A transparency szavára nem igazán adok, ugyanolyan NGO, mint amilyen a kérdést ihlető hölgyet pénzelte. A kérdés az, hogy hogy tovabbra is vakon bíztok ezeknek a senki altal el nem számoltatott politikusoknak.
A választ meg is kaptam: Orbán!!!
Ennyi erővel Vadai Ágit, Cseh Katkát vagy atöbbi pojácát is megkérdezhettem volna.
Akkor nagyon nem vagyunk egy plattformon, mert én meg az orbánista lakájmédiára nem izgulok, mert eddig még csak hazudni tudtak mindenről.
És ők azok akik ekézik az EU-t és mindent amiben a csüngőhasú főtitán ellenfelét, vagy kritikusát sejtik.
Hát, igen... De a kérdés nem erről szólt továbbra sem, hanem arról, hogy mit szól az eddig az EU-s intéznényekben vakon hívő honfitárs a botrányhoz, egyáltalán elgondolkodik-e. Nálad erre a válasz egyértelműen az, hogy a vakbizalom holtig tart, illetve az, hogy: Orbán!!!
Hozzád nincs több kérdésem, hiszen az eddigiek sem jutottak el a tudatodig.
De tudom, én vagyok a birka.
Valóban, te vagy, mert egy hazug választási kampány és az abban elhangzottaknak mindenben ellentmondó politika ellenére még mindíg vakon hiszel és relativizálni próbálod az orbánista szemétségeket azzal, hogy terelsz.
Éljen az EU! Éljen Klára! Éljen a mozgalom!
Az azért elég szánalmas, hogy elhangzik egy kérdés, nem arra válaszolsz, hanem többször is idehányod a mantrádat, persze véletlenül sem a kérdésre válaszolva. De sebaj, 2026-ban gondolkodas helyett megint bőgni fogsz.
Engedd el, mert rámegy az egészséged.
A baloldal fanatikus hívei most kissé elgondolkodhatnak (de nem fognak), hogy talán mégsem olyan tökéletesek azok a nagyrabecsült uniós politikusok. Azt sem veszik észre, hogy pont azt csinálják most, amivel a fideszeseket vádolják: mindegy mi derült ki és fog még kiderülni, ők továbbra is vakon megbíznak a brüsszeli elitben. Talán most a fideszesek kezdhetnének birkázni. De inkább ne tegyék, legyenek okosabbak, mint a baloldal régóta birkázó hívei. Ne alacsonyodjanak le a szintjükre.
A világot realistán szemlélő, némi élettapasztalattal rendelkező emberek, álljanak a politikai skála bármely oldalán, úgyis eddig is tudták, hogy senki politikus nem megbízható, ha sok pénzről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!