Személyi titkárt/inast (egy személyben, esetleg sofőrt is egyben) honnan és hogyan tudnak alkalmazni a tehetősebbek? Eléggé bizalmi szakma ez, el nem tudom hát képzelni, hogyan megy ez.
Figyelt kérdés
2020. febr. 9. 22:27
1/1 anonim válasza:
Általában Európában és Ázsiában (bár Ázsiában több hasonló helyet találni) a 2 nagyobb európai képzőből keresnek embert.
Butler Bureau (Ausztria)
TIBA - The International Butler School (Hollandia)
A BB 7.200 EUR-ért (kb. 2.400.000 HUF) kínál 6 hetes képzést, cserébe a specifikációkat külön szemináriumokon kell elvégezni.
A TIBA (én magam ezt jártam végig) 14.500 EUR-ért (kb. 5.000.000 HUF) kínál 10 hetes képzést, amiben minden téma érintve van, nincs szükség külön kurzusra utána.
Mind a kettő szervezet kapcsolatban áll a világon szinte mindenkivel aki kicsit is tehetősebb.
Elég csak odafigyelni és elejteni pár megjegyzést, konkrétan hirdetni, vagy megkeresésre reagálni és máris lehet küldeni az ott végzett embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!