A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nem tudom
52 szavazat
1/17 anonim válasza:
Egy olyan kormányban, ahol nemzeti keresztény melegellenes alaptörvényt egy drogfüggő, meleg szexbárokba járó,majd csatornán menekülő politikus írta?
Naaaa,hagyjál már a hülyeségeddel.
2/17 anonim válasza:
Alapvetően lehetetlem megbízni ebben a kormányban, hisz 0 a kommunikációjuk. Semmiben nem hajlandóak együttműködni csak önmagukkal. Ez nem valami bizalomgerjesztő.
3/17 anonim válasza:
Nem bízom bennük. De az ellenzékben még annyira sem.
4/17 anonim válasza:
2es, akkor mi van a folyamatos pénteki rádióadással, a sajtótájékoztató adásokkal, az élő közvetítésekkel, stb?
Sok mindent mondhatsz, de azt hogy nem tájékoztatnak, azt nem.
5/17 anonim válasza:
Az annyira "kommunikáció", hogy nem tudom nem idézőjelbe tenni. Édes kevés.
6/17 anonim válasza:
Akkor te mit szeretnél? Mit kéne tenniük?
7/17 anonim válasza:
"akkor mi van a folyamatos pénteki rádióadással, a sajtótájékoztató adásokkal, az élő közvetítésekkel, stb?"
Az nem kommunikáció, hogy "soros, gyurcsány, brüccel, migráncs, lmbtq"
8/17 anonim válasza:
Félve válaszolnék erre hisz a jelenlegi kormány teljesen szétszakította a magyar társadalmat a "kommunikációjával" és úgyhiszem te már elképzelni sem tudnád azt miként működhetne normálisan egy kormányzás, de bocsásd meg a feltételezésem. Kérdésedre válaszolva nektek semmit. Nekünk kell tenni egy valamit, majd áprilisban.
9/17 anonim válasza:
8as, értem. Tehát nincs válaszod. Vagy ha van, nem mondod meg. Kiváló kommunikáció!
10/17 anonim válasza:
"Az nem kommunikáció, hogy "soros, gyurcsány, brüccel, migráncs, lmbtq""
Valóban nem az, úgyhogy még jó is hogy nem erről szól. Egyszer belenézhetnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!