Az LMBTQ lobbi újabb győzelme a női nem felett?
Megnyerte a 2023-as szépségversenyt egy 160 kilós, csüngőhasú, tokás "transz nő".
Örömkönnyek:
https://www.youtube.com/shorts/RpD9hCJBmFU
Puzsérék beszélnek róla:
Szép új világ?
HA! eljut. És ha nem? Mert mondjuk a tudománynak lesz fontosabb dolga is mint emberek lelki világát óvni?
Én nekem hidd el elég jó képzelő erőm van. Simán bele tudom magam képzelni más emberek helyzetébe. Napóleonéba, Petőfiébe, de ettől még nem leszek se Napóleon, se Petőfi.
Valamennyire egy transz szemével is tudom látni a saját helyzetét. Viszont van különbség egy hibásan született és egy átlag ember között.
És amúgy szerintem a legtöbb plasztikai műtét a rossz önkép miatt jön létre. Sok olyan van amikor amúgy gyönyörű lány változtat magán valamit pedig semmi baj nincs vele. Ehhez hasonlóan egy semmi biológiai hibával nem rendelkező ember nővé operálása is butaság számomra. Főleg amikor tini:D
Tombolnak benne az érzelmek. Egyik nap szereti másik nap gyűlöli. Hol ezt hol azt akarja. De biztos tök jó ötlet lenne egy visszafordíthatatlan dolgot megengedni neki.
De vissza térve a plasztikára. Van olyan ember akinek szüksége van rá. Mondjuk egy tűzben össze éget a bőre vagy eltorzult az arca egy balesetben. Ehhez hasonlóan aki "hibásan" született neki kifejezetten ajánlott a hormon terápia és a műtétek. Neki ez hasznos és segít rajta.
Persze jó. Tegyük fel hogy a tudomány valahogy megoldja hogy nő legyél olyannyira mintha kezdetektől az lettél volna. Ebben az esetben legyen. Elfogadnám hogy ő nő.
A tudat átültetés pedig nem hiszem hogy működne. Ha képesek is lennénk az agyban lévő neuronokat pont úgy rendezni mint ami eredetileg volt akkor is csak egy klónt kapnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!