Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az LMBTQ lobbi újabb győzelme...

Az LMBTQ lobbi újabb győzelme a női nem felett?

Figyelt kérdés

Megnyerte a 2023-as szépségversenyt egy 160 kilós, csüngőhasú, tokás "transz nő".

Örömkönnyek:

https://www.youtube.com/shorts/RpD9hCJBmFU

Puzsérék beszélnek róla:

[link]

Szép új világ?

2022. nov. 16. 00:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/77 anonim ***** válasza:
90%
Nekem nem azzal van bajom h transz hanem h nem szép, vannak szép transznemű nők, de ő nem az, márpedig szépségversenyt szép emberek között rendeznek.
2022. nov. 16. 00:52
 2/77 anonim ***** válasza:
67%

Honnan tudod, hogy nem volt más transz nő is versenyzők között? Mert a kérdést úgy tetted fel, mintha mindenki más biológiai nő lett volna.

Akkor az lenne a kérdés, hogy a kövérek győztek a vékonyak felett?

2022. nov. 16. 00:52
 3/77 A kérdező kommentje:
2; onnan okoska, hogy olvassál utána.
2022. nov. 16. 00:59
 4/77 anonim ***** válasza:
4%
Igen ennek tapsoltak nők
2022. nov. 16. 01:00
 5/77 anonim ***** válasza:
97%

Érted, megnyerte A szépségversenyt. Mostantól ő a Miss World és a Miss Universe egyszemélyben. Még véletlenül sem egy helyi kis versenyt nyert meg egy 30,000-es kisvárosban (ami ugye az USA-ban kb. 1000. hely körül lehet a népesség szerinti listán. Kb olyan mintha nálunk valakit Bakonyszombathely szépének választanának.)

Milyen szánalmas élete lehet annak, aki ilyen piszlicsáré világ végi "hírek" után túrja az internetet egész nap, csak hogy legyen min felháborodnia. Mert nyilván nincs is férfiasabb dolog mint állandó hisztériában élni az életedet olyan dolgok miatt amik az ég világon semmi hatással nincsenek rád.

2022. nov. 16. 04:19
 6/77 anonim ***** válasza:
96%

#7 Nyilván nem a kérdező kutatott utána a kisvárosi hírnek, ezt elvégezte egy hírhamisító propagandagépezet. Neki csak olvasni, nézni kellett azt, aztán máris továbbandi, nem mérlegelni, hogy ez egy milyen piti ügy, csak hőbörögni és terjeszteni a riogatást.

Megmondom őszintén, nem vettem a fáradtságot, hogy utánanézzek a tényeknek, de azon se lennék meglepődve, ha ez egy transznemű szépségverseny lenne.

Amúgy meg ami a nagyságrendet illeti, egyáltalán nem olyan, mintha a Balatonszombathely szépének választanák, és nem is ezer közé férne be, hanem sokkal többe, és nálunk meg egy sokkal kisebb falu szépe versenyét nyerné, ahol alapból a polgi lánya nyer. ;)

2022. nov. 16. 04:42
 7/77 anonim ***** válasza:
74%
Na, a mai uszító kérdés is megérkezett pár perccel éjfél után. Én transz vagyok és eléggé benne vagyok a témában, de érdekes módon ezek a hírek valahogy mégis elkerülnek. De szerencsére itt vannak a gyűlölködő jobbereink a gyakoriról, akik feltúrják az internet utolsó szegletét is, hogy uszíthassanak, így hozzám is eljutnak ezek a csodás tartalmak!
2022. nov. 16. 05:26
 8/77 anonim ***** válasza:
82%
Az a vicc hogy titokba egy rakás jobber simán nyomna egy menetet valami jól kinéző shemale-el :D
2022. nov. 16. 05:30
 9/77 anonim ***** válasza:
21%
#7: [link]
2022. nov. 16. 06:42
 10/77 anonim ***** válasza:
17%

#10: "Az a vicc hogy titokba egy rakás jobber simán nyomna egy menetet valami jól kinéző shemale-el :D"

Bevallom, egyszer valamiért belenéztem jó pár ilyen videóba, akkor elég durván elkapott az izgalom. De mindegyik shemale-en észre lehetett venni, még ha csak minimálisan is, hogy nem nő igazából. Aztán ezután napokig ez járt a fejemben, és állandóan rosszul voltam, kavargott a gyomrom. Soha többet nem néztem ilyet.

2022. nov. 16. 06:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!