Melyik ország gazdasági helyzetéről tartanátok szívesen előadást?
Figyelt kérdés
Oroszország, Németország, Kína, Portugália, Jordánia már foglalt természetesen nézelődtem neten, nem könnyű feladat, olyat szeretnék amiről van is neten anyag de nem 1 hét összerakni, az sem lenne hátrány ha lenne egy komplett minta hogy mi alapján csináljam...
5-10 perces előadást kell kreálni
2022. okt. 30. 23:41
1/11 Revolúcióbiológus válasza:
Dél-Korea, USA, Brazília, Szaúd-Arábia, Japán, Oroszország, Egyesült Királyság, Spanyolország, Norvégia, India, Svájc, Kuba, Marokkó, Izrael, Szingapúr - csupa izgalmas gazdaságú ország.
2/11 anonim válasza:
Ezt már a múltkor megválaszoltuk neked.
3/11 anonim válasza:
Minél nagyobbat választasz annál több infó lesz elérhető. Egyáltalán mire kell a prezentáció?
4/11 anonim válasza:
Magyarország, egyértelmű. A Nyugat, és a világ legjobb országa jelenleg. Mind életszínvonalban, mind biztonságban, mind gazdaságában messze a legélhetőbb, és legjobb Nyugati ország.
5/11 anonim válasza:
Nauru. És egyáltalán nem viccből írom. 5-10 percre pont elég és a sirályszaros meggazdagodás, majd elszegényedés egy saját jogán is izgi sztori szerintem.
7/11 anonim válasza:
Magyarország. Hogy mennyire szar ország, arról.
8/11 A kérdező kommentje:
#1 Köszi a tippeket
#2 jó tudni :O
#3 órára, túl nagyon nem szeretnék h elvesszek az infók között...
#4 Magyarország nem lehet
#5 rákeresek, köszi
#6 -.-
#7 lenne mit írni de nem opció
2022. okt. 31. 09:17
9/11 MDaniel98 válasza:
Svájc mindenképpen érdekes szerintem.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet
2022. okt. 31. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!