Melyik ország gazdasági helyzetéről írnátok?
Figyelt kérdés
Oroszország, Kína kilőve (természetesen Mo. is)
olyat szeretnék ami nem bonyolult nagyon, de nem tudom merre induljak
2022. okt. 6. 20:16
1/6 anonim válasza:
Nem tudom mit jelent neked a "nem bonyolult nagyon", de itt egy link, ami az országokat listázza aszerint hogy mennyire komplex a gazdaságuk összetétele, talán ebből ki tudsz indulni. Ha valami egyszerűbbet szeretnél akkor a lista végefelé nézelődj: [link]
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, igen arra gondoltam ami nem túl komplex és fel tudom fogni
2022. okt. 6. 20:47
3/6 anonim válasza:
Én a helyedben azt nem nézném meg, hogy mire van magyar nyelvű anyag, ha nem akarsz fordítgatni. Egyébként, Kínáról, Oroszországról is lehet írni, ha az érdekelne (és nem más okból van kilőve), nyilván a feladat terjedelmi keretein belül, leegyszerűsítve. Jó kiindulópont lehetne amúgy a tankönyved is, talán a régi mozaikos kilencedikes vagy nyolcadikos (vagy hetediken, a háromból valamelyik szerintem) tartalmazott összefoglalót több országról. Valamelyik szimpatikusat kiválasztod, kicsit kibővíted nettel, és készen is van. Mondanám a szegény afrikai országokat, de amúgy minden ország gazdasága komplex.
4/6 A kérdező kommentje:
#3 azt a 2 országot már választották, azért van kilőve
Köszönöm a tippet, ez egy kutató munka nincs a tankönyven semmi ilyesmi
2022. okt. 8. 13:19
5/6 anonim válasza:
Azért mondom, hogy ha van a sulidnak az iskolai könyvtárában régi mozaikos földrajz könyv, azokat átlapozhatod segítségül, mert abban tudom, hogy volt. A Mozaik könyvei szerintem mindenhol használatosak voltak. Esetleg torrentoldal. De csak tipp volt.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget :)
2022. okt. 8. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!