Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ukránpártiak, nem furdal...

Ukránpártiak, nem furdal titeket, hogy az ukránok háborús bűnöket követnek el?

Figyelt kérdés
Rendszeresen történnek ilyen dolgok civilek és hadifoglyok ellen, most ez újabb lendületet kapott, hogy megint rátették a kezüket oroszok lakta területekre. Végső céljuk megszabadulni a min. 10 millió orosztól bármi áron, ezt már sokszor elmondták. És ez náluk a hivatalos állami politika. Mi magyarok is megismerhettük őket, vízkészlet megmérgezési terv, turulszobor szétfűrészelése, magyarellenes törvények, stb.

2022. okt. 30. 19:01
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Nem, a műhold nem erre való. A műhold arra való, hogy odafent keringjen, folyamatosan fotózzon és küldje a képeket a földre amiből felépül egy adatbázis...

Szóval, megmutatod nekünk azt a forrást amiben láthatjuk ahogy a hullák felkelnek?

2022. okt. 31. 19:33
 32/34 anonim ***** válasza:

31.

Mit mutassak,nem Én írtam azt a választ,de Én is láttam a videót!

2022. okt. 31. 19:49
 33/34 anonim ***** válasza:
93%
Bocs, mindketten névtelenek vagytok. Te is megmutathatod nekünk a videót amit láttál, mondom én kíváncsi vagyok erre.
2022. okt. 31. 19:58
 34/34 anonim ***** válasza:
54%

33.

Nem mentettem el,de láttam meg magyarázat is volt hozzá hogy felkelt egy pár hulla!

2022. okt. 31. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!