Ukránpártiak, nem furdal titeket, hogy az ukránok háborús bűnöket követnek el?
Figyelt kérdés
Rendszeresen történnek ilyen dolgok civilek és hadifoglyok ellen, most ez újabb lendületet kapott, hogy megint rátették a kezüket oroszok lakta területekre. Végső céljuk megszabadulni a min. 10 millió orosztól bármi áron, ezt már sokszor elmondták. És ez náluk a hivatalos állami politika. Mi magyarok is megismerhettük őket, vízkészlet megmérgezési terv, turulszobor szétfűrészelése, magyarellenes törvények, stb.2022. okt. 30. 19:01
31/34 anonim válasza:
Nem, a műhold nem erre való. A műhold arra való, hogy odafent keringjen, folyamatosan fotózzon és küldje a képeket a földre amiből felépül egy adatbázis...
Szóval, megmutatod nekünk azt a forrást amiben láthatjuk ahogy a hullák felkelnek?
32/34 anonim válasza:
31.
Mit mutassak,nem Én írtam azt a választ,de Én is láttam a videót!
33/34 anonim válasza:
Bocs, mindketten névtelenek vagytok. Te is megmutathatod nekünk a videót amit láttál, mondom én kíváncsi vagyok erre.
34/34 anonim válasza:
33.
Nem mentettem el,de láttam meg magyarázat is volt hozzá hogy felkelt egy pár hulla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!