Ukránpártiak, nem furdal titeket, hogy az ukránok háborús bűnöket követnek el?
"Oroszpártiak, nem furdal titeket, hogy az oroszok háborús bűnöket követnek el? Ráadásul sokszor annyit, mint az ukránok?"
Amíg csak egymást irtják, addig nem zavar.
"Attól még, hogy háborús bűnöket követnek el, épp az ő hazájukat verik szét az elvtársaid."
Ne zavarjon, hogy előtte sem volt nagyon lelkiismeret furdalásuk a nemzetközi normák betartásának hiányával kapcsolatban. Egyik kutya, másik eb. Ennél még a románok is jobb szomszédaink!
"Attól még, hogy háborús bűnöket követnek el, épp az ő hazájukat verik szét az elvtársaid."
Elitélitek a nacionalizmust de csak akkor ha magyar. Nagyon álszent vagytok
#11:
és még mit ismer el az ENSZ az általad linkelt dokumentumban?
"During this first phase of its investigations, the Commission has found that war crimes, violations of human rights and international humanitarian law have been committed in Ukraine since 24 February 2022. Russian armed forces are responsible for the vast majority of the violations identified.
Ukrainian forces have also committed international humanitarian law violations in some cases, including two incidents that qualify as war crimes."
Érted is amit linkeltél ? :D :D
15.
Remélem vágod,hogy az ENSZ usa fennhatóság alatt van
agyaég
"ukránpártiak"
Fidernyákok attól hogy valaki az agresszor oroszokat elítéli attól ő "ukránpárti" lesz?
De sőőőtétek vagytok:)
Én nem vagyok "ukránpárti" sose szimpatizáltam velük mert kb az oroszokkal egy szintem vannak,de a jelen helyzetben nem az Ukránok a rosszfiúk hanem az oroszok
Tudom az M1 en mást mondtak, de hidd el ez az igazság kedves fidernyákos kérdező:)
18# libernyákok attól hogy valaki az ukránokat is gyűlöli moszkovista lesz?
De sőőőtétek vagytok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!