Nem kéne mégis belépni?
Már lassan egy éve tart az oroszok tombolása-rombolása Ukrán földön.
Az szép, hogy a nyugat segíti az ukránokat, de akkor is, eredménye ennek nem sok látszik. Az is tény, hogy putler országa szopni fog, ez már tisztán látszik, de nem kéne mégis meggyorsítani a folyamatot azzal, hogy a NATO megelőző csapásokat mérne orosz településekre?
Mert addig jól elvannak a büdös oroszok, amíg a gyilkolászás, a rombolás nem az ő bőrükre megy, de ha megpörkölné egy-két rakéta a pi.csájukat, akkor talán ők is valódi képet alkothatnának arról, hogy mit művel a putler nevű seg.gfej Ukrajnában.
Szóval, szerintem a háborút, a szenvedést, az esztelen rombolást két hónap leforgása alatt be lehetne szüntetni, ha a NATO is odahatna, nem?

és újabb bizonyíték hogy ostoba vagy 🤣
aki nem ad neked igazat az már ruszkiszopó
inkább magadért aggódj, mert neked egy sincs kb születésed óta
de ha ennyire aggódsz az oroszok miatt, már mondtam mehetsz zsoldosnak, legalább eggyel kevesebb hülye marad

Hagyd kérdező! Nekik a panelt kell tolni amit a médiájuk lead, vagy a Fidesz/Fidelitas gyűléseken beléjük sulykolnak.
Ha holnap az lesz az új terv hogy Bident a haver, a Fidesz átvált mindenféle kognitív diszonancia nélkül.

“ 100%
23# mintha te nem ugyan ezt csinálnád jelenleg is neketek ha márki zaj vagy Dobrev azt mondja hogy az összes földön élő orosz rossz akkor elhiszed mert olyanra hogy önálló gondolkodás nem vagytok képesek”
XD Engem a Dobrev nem érdekel. Az orosz néppel semmi bajom, egyik néppel se csak a rengeteg pszichopata vezetőkkel.
IQ testben biztosan nyernék veled szemben. Abban nagyon jó vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!