Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nem kéne mégis belépni?

Nem kéne mégis belépni?

Figyelt kérdés

Már lassan egy éve tart az oroszok tombolása-rombolása Ukrán földön.

Az szép, hogy a nyugat segíti az ukránokat, de akkor is, eredménye ennek nem sok látszik. Az is tény, hogy putler országa szopni fog, ez már tisztán látszik, de nem kéne mégis meggyorsítani a folyamatot azzal, hogy a NATO megelőző csapásokat mérne orosz településekre?

Mert addig jól elvannak a büdös oroszok, amíg a gyilkolászás, a rombolás nem az ő bőrükre megy, de ha megpörkölné egy-két rakéta a pi.csájukat, akkor talán ők is valódi képet alkothatnának arról, hogy mit művel a putler nevű seg.gfej Ukrajnában.

Szóval, szerintem a háborút, a szenvedést, az esztelen rombolást két hónap leforgása alatt be lehetne szüntetni, ha a NATO is odahatna, nem?

2022. okt. 22. 09:56
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
3# aha persze én meg itt vagyok Kijevbe . Linket meg szülni fogunk . Jó kis uki propaganda szöveg
2022. okt. 22. 10:27
 12/32 anonim ***** válasza:
94%
Kedves kérdező. Tisztában vagy te vele mi történne ha a NATO közvetlen belépne a háborúba ? Elmondom. Ha ma pl közvetlen belépne jovoheten már nem kene kérdést ki írnod gyk ra
2022. okt. 22. 10:27
 13/32 anonim ***** válasza:
93%
8# na és ha a NATO belép akkor ezek mögé a számok mögé tegyél még vagy tíz nullát
2022. okt. 22. 10:28
 14/32 anonim ***** válasza:
93%

"Nem kéne mégis belépni?"

Na, pont ezért nem a fotelből netezgető pistikék alakítják a világpolitikát.

2022. okt. 22. 10:29
 15/32 anonim ***** válasza:

10# naaa most miért szidod az USA-t hát csak a demokráciát viszi oda most ezzel mi a baj (rájöttem tényleg a demokráciát viszi a rakétákra amit kilőnek rá van írva hogy demokrácia hmmm akkor ez még is magyarázná miért azt viszi mindenhova Vietnamba a napalm bombákra is demokrácia volt írva sőt a 2 atombombára is na meg a Drezda, Budapest stb elleni bombatámadásokkor is demokrácia volt írva a bombákra.

Az amcsik olyan hülyék hogy azt hiszik ha ráírják hogy demokrácia akkor azonnal az lesz az adott országban)

2022. okt. 22. 10:33
 16/32 anonim ***** válasza:
93%

"Szóval, szerintem a háborút, a szenvedést, az esztelen rombolást két hónap leforgása alatt be lehetne szüntetni, ha a NATO is odahatna, nem?"

Propaganda beütött éppenséggel az oroszok ugyan ezt mondták csak ők 3 napot mondtak.

Amúgy komolyan azt hiszed hogy az orosz hadsereg szar?

Nem a vezetés szar ahogy mindig is az volt oroszoknál Ezért tudták a németek moszkváig vonulni.

Hidd el ha azt mondom hogyha az amcsik ugyan így hirtelen szedett védettek hadi terv nélkúl neki rontanak az ellenséges országnak 2 héttel később kezdésnek 5000 halott amerikai kismillió kiégett abrams vagy épp az ellenséges zászlóval van ellátva , rengeteg lezuhant apacs és f-16 , amcsi roncsok amerre a szem el lát.

Ha ezt az oroszok jól meg szervezik már rég letarolták volna Ukrajnát. Amúgy ahogy most látszik elkezdtek rendesen tervezni mert most dől el az elkövetkezendő pár hétbe Ukrajna sorsa ha az oroszok olyan támadást készítenek elő amit gondolok akkor Ukrajna utolsó max 2 hónapja következik

2022. okt. 22. 10:40
 17/32 anonim ***** válasza:
95%
A NATO kezdettől fogva aktívan közreműködik a háborúban. Ha nem így lenne, pár hét alatt véget ért volna, nagyságrendekkel kevesebb áldozattal.
2022. okt. 22. 11:29
 18/32 A kérdező kommentje:

"Amúgy komolyan azt hiszed hogy az orosz hadsereg szar?"

Nem hiszem, hanem TUDOM.

2022. okt. 22. 11:42
 19/32 anonim ***** válasza:
94%
Nyilván tudod Mucsaröcsögéről.
2022. okt. 22. 11:43
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

na jó, a 8. kommentedből kiderül hogy egy lepkének több esze van mint neked.

veled teljesen felesleges vitatkozni, mert egyszerű vagy mint a szög.

de tudod, nincsenek hülye kérdések csak hülye gyerekek

2022. okt. 22. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!