Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy a fenébe tud belépni a...

Hogy a fenébe tud belépni a facebook fiókomba valaki minden nap úgy hogy nem változtatja meg a jelszavam de én megváltozatom és mégis belép ez feltörés?!

Figyelt kérdés
2020. jan. 19. 23:57
1 2
 1/19 anonim válasza:
56%
Igen, ez feltörésnek számít mivel ahogy írtad minden nap belenéz.
2020. jan. 20. 00:03
 2/19 A kérdező kommentje:
Előzmények: egyszer "feltörték" a fiókom utána megváltoztattam az email címemet, a régi email címet eltávolítottam a fiókból, és a telefonszámot is töröltem, jelszót változtattam! Végigmentem a facebook tedd biztonságossá a fiókod című opción ahonnan elméletileg ki is jelentkeztette a rendszer az ismeretlen bejelentkezési helyeket és eszközöket! OK. Gondoltam ezzel vége van ennek a rémálomnak! Erre simán ugyanúgy bejelentkezik az illető AZ ÚJ jelszavammal, és ismerősöket jelölget, keres, likeol stb... Miután ezt megláttam újra jelszót cseréltem, facebook tedd biztonságossá a profilod procedúra, email ellenőrzése stb... OK. Gondoltam vége. NEM! Kb.: 5x változatok jelszót hiába feleleges mert minden nap belép és újra látom az eszközöket is a bejelentkezett helyeken stb... Hogyan tovább?! Találkozott már valaki ilyennel?!
2020. jan. 20. 00:05
 3/19 A kérdező kommentje:

Még messenger alkalmazással is be volt lépve!!! (kiírja a facebook, a biztonság & bejelentkezés menüben.)

Namost ha én megváltoztatom a jelszavam sokadjára nem kéne onnét kidobni a rendszernek őt??!

2020. jan. 20. 00:11
 4/19 anonim ***** válasza:
87%

A disszociatív személyiségzavar, azaz a többszörös személyiség minősített esetével állunk szemben...:D

Viccen kívül, vagy keylogger van a gépeden, vagy a router van megbuherálva, vagy valamilyen más módon, a géped és a net közötti szakaszon lopja el a jelszavad.

2020. jan. 20. 08:15
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

keylogger van a gépeden!

Töltöttél le lopott játékot? vagy kaptál valakitől játékot, esetleg használja más a gépedet?

Ez egyértelműen keylogger lesz, vagy távoli cripto cucc.

Tegyél feljelentést, mivel ez bűncselekmény, amit leírtál.

Nem viccelek!

2020. jan. 20. 10:32
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
A gép és mobil telefon teljes újratelepítése, és a kétfaktoros hitelesítés beállítása.
2020. jan. 20. 10:34
 7/19 A kérdező kommentje:
Az az igazság más nem férhetett hozzá a mobilomhoz, a facebookot mobilon használom, nem számítógépen. Messenger alkalmazás nincs letöltve, de a másik oldalon van mert kiírja, nagyon dühítő h minden nap végig csinálom a jelszó változtatást, biztonsági procedúrát, utána másnap belép újra.
2020. jan. 20. 12:15
 8/19 A kérdező kommentje:

Ha kitöröltem a régi telefonszámot, emailt változtattam stb... Nem értem hogy lehet ott Messenger alkalmazás nála?

Jelszó változtatásnak tudtommal az is az értelme h a másik felet kidobja a rendszer és kéri h újra jelentkezzen be...

2020. jan. 20. 12:21
 9/19 A kérdező kommentje:

( persze akkor ha valaki más használja helyetted) normálisan nem kéne jelszót változtatni minden nap!

Szóval ha őt kijelentkezteti a rendszer nyilván kéri majd az új jelszó beírására. Honnan tudja a jelszavam?!

Jelenleg csak annyit tehetek ma is jelszót változtatok, elvegzem a biztonsági beállítások áttekintését

2020. jan. 20. 12:25
 10/19 A kérdező kommentje:
Csak távoli dolog lehet fizikailag nem fér hozzá a mobilomhoz wifim van, azonban az is jelszóval védett 😁
2020. jan. 20. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!