Az hogyan lehetséges, hogy abba az email (gmail.com) fiókba nem tudok belépni, amivel regisztrálták nekem a facebookomat, viszont a face-ből való kijelentkezés után mégis be tudtam lépni a fece-be?
A facebook és gmail két független fiók, simán előfordulhat, hogy az egyikbe be tudsz lépni, a másikba nem.
"hogy ha az ember nem használja a fiókját, akkor megszűni": Nincs ilyen (leglábbis az utóbbi időben, állítólag régebben 9 hónap volt)
"Mit tehetnék, hogy, ha pl. egy másik gépen szeretném használni a face-met, abba is be tudjam írni a belépési adatokat"
De most akkor facebookra nem tudsz belépni? Össze vissza írsz.
Írtál nekem privát üzenetet. Igen, facebook belépéshez email címet kell (is meg lehet) megadni. Viszont az nem számít, hogy az email fiókodba címedbe nem tudsz belépni, az telejsen független.
Simán engedélyezheted a belépést egy már másik belépett facebook sessionon belül.
Persze nyilván nem jó ha nem férsz hozzá az email fiókhoz, pláne ha más hozzáfér...
"csóválja a fejét a rendszer"
Ez kifejtenéd? Mért nem lehet leírni, hogy mi a pontos hibaüzenet?
Kipróbáltam 2 féle módon:
Nem létező vagy nem regisztrált email címmel a "A megadott e-mail-cím nem felel meg egyetlen fióknak sem. Regisztrálhatsz magadnak egy fiókot." hibaüzenetet kapom.
Létező fiókkal, de rossz jelszóval a "A megadott jelszó helytelen. Elfelejtetted a jelszavadat?"
Szerintem teljesen egyértelmű a két hibaüzenet.
Szóval mit jelent a fejcsóválás amit írsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!