Ukrajna jogállam, de Magyarország nem?
Lemaradt az eleje!
VÁjog!
Az ilyen urszula-féle korcsok már a saját anyjukat is "megcsinálnák az útszéli bokor mögött", ha össze tudják valahogyan boronálni az elvakult orosz-fóbiájukkal. Arról már ne is beszéljünk, hogy - ahogy a port lehordja mindenről a szél, - nagyobb a korrupció a saját házuk táján, mint azokon a helyeken, amelyeket visszatérő rendszerességgel és módszerességgel emiatt piszkálnak.
Nem vagyok oroszbarát, de azon azért érdemes elgondolkodnia mindenkinek, hogy milyen kedvezmények, lehetőségek sorozata hullott a Zelenszkij ölébe, amelyek még a gondolat szintjére sem juthattak volna el, ha nem az Orosz Föderáció ellen irányultak volna.
Az, hogy a Te korlátolt agyad mit fogad el bizonyítéknak, az egyéni szociális problémád.
Szüleid max. kezeltetnek, ha eddig nem tették :)
Kérlek, ne beszélj igy velem!
Én nem sértegettelek, nem személyeskedtem veled! Egyetlen dolgot kértem, hogy bizonyitsd az állitásaidat, de ehelyett csak alpári hangnemben válaszolsz!
Rendben, bevettem a kért gyógyszereket, légyszives alpári stilus és személyeskedés nélkül, próbáld már meg bizonyitani, azt amit leirtál!
Köszönöm!
Az... Kérdezzék azt, akit büntetlenül szájba verhetnek, mert magyarul szólal meg Kárpátalján.
Amúgy jelenleg se Magyarország, se Ukrajna nem jogállam. Ahogy ténylegesen jogállamként működő ország igen kevés van a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!