Ukrajna jogállam, de Magyarország nem?
Akkor költözz oda!
Hahhahhahha...
Amikor Ukrajnában dúl a háború és emberek elmenekülnek, az üresen maradt lakásokat páran fosztogatni kezdik. Na azt mondja a népharag, meg kell az ilyet büntetni, oszlophoz kötözni. Meg is teszik.
Tényleg csak azokkal, akit rajta kaptak?
Tényleg bárki jogosan ítélkezik így a másik felett?
Tényleg csak azokat kötözték ki aki lopott, vagy azokat is akikre csak ráfogták? Mondjuk egy szomszédra, akit sose kedveltem
Dehát, aki egy másik rendszerben szocializálódott és oda húz a szíve, azt az ilyen "perek" nosztalgiával töltik el.
Szóval Ukrajna JOGállam? Az EU szerint igen. Ez csak egyetlen apró, de konkrét példa.
14-es
Pár tucat helyi és külföldi tudósítás annak számít?
Van bizonyítékod arra, hogy ezek a tudósítások hamisítványok?
Vagy az csak arra bizonyíték, hogy tényleg orosz tankok voltak Kievnél?
Az ott élő ismerőseim elbeszélései pedig gondolom szimpla hazugságok.
Az EU nem foglalkozik Ukrajna jogállamiságával. Miért kellene neki? A háború kitörése előtt is megállapítottak már egy csomó korrupciós és jogállamisági aggályt Ukrajnával kapcsolatban, mikor arról volt szó, hogy csatlakozhatnak-e, de mivel annak sem aktualitása nem volt, sem politikai támogatottsága, különösebben foglalkozni sem kellett a témával. És most hogy háború van, speciális esetéből adódóan még annyira sem tudják úgy értékelni a dolgokat.
Nagyjából azzal egyenértékű a kérdező látszatérvelése, mint mikor a suliban leszidott rossz gyerek azzal védekezik, hogy "de a másik iskolában Jancsi bezzeg jó gyerek?!". A tanárnak mi f*sz köze van/volt másik iskolában lévő gyerekhez? Érdektelen az összehasonlítás.
Nem, én nem cáfoltam semmi és nem is állitottam semmit!
Nem én vagyok az, aki leir valamit és nem tudja az bizonyitani! Én arra vagyok kiváncsi, hogy mi a bizonyiték arra, amiket leirtál! Ha tudod ezt bizonyitani, akkor megemelem a kalapom előtted és elismerem, hogy igazad van!
Ott van öcsém a válaszomban.
Amúgy nem értem, miért akarnék neked bármit is bizonyítani?
Pont nem érdekel, mit gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!