Csehország és Szlovákia miért nem vétóz, ahogy Magyarország és Lengyelország, ha mind V4 tagok, és mindenben együttműködnek, emellett a csehekre is ráfogják folyton h nem jogállam?
#3: Hogy te mekkora tévedésben vagy... :)
4
"karakteres, markáns politikusokat emlegetnek Kelet-közép Európából, akkor többnyire Orbán neve kerül elő"
Szépen hangzik, de inkább az antidemokratikus, illiberális diktátor a jellemző szóhasználat Orbánnal kapcsolatban külföldön.
Küld már be még legalább 2 cikket ami ezt állítja (lehetőleg ne origo, vadhajtások vagy pestsrácok legyen). Nem azt állítom hogy minden hír tv cikk hamis de azért egy olyan tv cikkeiben nem igazán bízom ahol Bayer "mélykereszténykormánypárti" gyönyörű, kulturált beszédstílusban libernyákozik és sorosozik 0-24-ben.
Köszi
"Mert inkább lapítva figyelik a magyar-lengyel párost és titokban drukkolnak nekünk. "
Kevered a szlovénokkal, ez rájuk illik. Támogatnak, de nem vétóznak.
#7 Tessék (bár nem én vagyok #5)
Bocs, analfabéta vagyok, a második:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!