Az ukránokról vagy jót, vagy semmit?
Az ukránokat minimálisan sem lehet kritizálni, a tényeket is el kellhallgatni. Pl hogyan bánnak a kisebbséggel, a korrupciók, a bankjaik államosítása, a gazdasági helyzetük, a hiteleik mértéke.
Az ukránok lettek az übermenschek, és a nyugati, elvileg liberális média, amelyik a szabad sajtót hirdeti, szankcionálja az orosz híreket is. A kollektív bűnösség is virágkorát éli, ehhez pedig az elvileg liberális nyugat szintén asszisztál. A háború előzményeiről is mélyen hallgatnak, az ukránok a szent katagóriába esnek. Az embereket miért nem érdeklik a részletek, az összefüggések, és az összefonódások, és miért nem képesek elfogulatlanul tekinteni mindkét félre?
Lexarom hogy mit gondolnak.Eleinte még szimpatizáltam velük,de ez idővel nullara sikerült csökkenteniük bennem.Egy undormány,hálatlan követelődzó társaság,akiknek ha nyújtod a kezed nem elég!Mert a karod is kell!!Sőt ha nem adod,akkor még nekik áll feljebb!!
Nem szeretem az ukránokat.Ha ezzel nem vagyok szalonképes azt is lexarom!Ez a politikai elitjükre vonatkozik!
Vesszenek mind egy szálíg.En egy rozsdás szöget se adnék nekik!Nem sajnálom egyiket sem!
# John_McClane
A felvételen levő az nekem elég európai és fehér és Orosznak tűnik, nem pedig valami Kaukázusi, Közép-Ázsiai, vagy Szibériai.
Az Amerikai katonáknál milyen állapotok vannak, hogy ők Légierővel és harckocsizókkal háborúznak, áldozatok nélkül, de amikor odaviszik a gyalogokat és a kiszolgáló személyzetet rendfenntartani, és megszolgálják az idejüket, leszerelés után jó eséllyel lesz az Amerikai katona öngyilkos / hajléktalan / drogfüggő / szorongásos pszichés beteg ?
18.
Az enyémet ki is töröltette ,mert fél az ellenvéleményektől, amúgy meg van minimum 3 nickje
!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!