Ukrajnába, Lvivbe szeretnék utazni-már kiokosítottak, hogy ne autóval. Ha pl vonattal megyek, milyen "attrocitásokra" számíthatok? Mire készüljek, mit kell vinni, mi ne legyen nálam, stb. Nem sok jót hallottam az ukránokról.
Azért nem mindegy, hogy Te vagy a Rambó, vagy egy 17éves ifjú hölgy. (Fogadjunk az utóbbi)
Ettől függnek a jótanácsok...
Itt elolvashatsz egy beszámolót. Kicsit vasúti jellegű.
Szerintem nincs semmi gáz, de drágább vonattal menjél, az biztonságosabb. Az útleveledre nagyon vigyázz. Egyébként szerintem nem gáz.
Utolsónak: Köszi a tippet,persze,ez alap.
De sajnos a többség viselkedése alapján-v a negatív,nagyon negatív tapasztalatok alapján szoktak "ítélkezni" az emberek.Én nem általánosítok,de ismetrőseim nem sok pozitívumot mondtak az ottaniak(főleg rendőrök) hozzáálláásáról,sőt,ukrajnából átköltözött magyar ismerősöm is van(távolabbi),de még ő is csupa negatívumot mond.Ez nem véletlen.Olyan ez,minthogy köztudottan lassúbbak,megfontoltabbak az angolok,az olaszok meg temperamentumosak.Nyilván van temperamentumos angol,meg higgadt olasz...de nem ez a jellemző...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!